Aangemeld met warm welkom

Aangemeld met warm welkom

Gefeliciteerd met je zwangerschap en hartelijk dank voor je aanmelding bij Careyn Kraamzorg. En je deelname aan onze actie Warm Welkom!

Op het opgegeven e-mailadres ontvang je een bevestiging. Let op: Wanneer je deze niet ontvangt (bijvoorbeeld bij Gmail), controleer dan je spambox/ongewenste email map. Is de mail ook hier niet binnengekomen, neem dan even contact op met onze Clientenservice op telefoon 088-123 99 99.

Belangrijk: toestemming zorgverzekeraar

Sommige zorgverzekeraars hanteren een extra tussenstap. Zij willen dat je je ook nog apart bij hen aanmeldt voor kraamzorg van Careyn Kraamzorg. Op onze website staat de lijst met verzekeraars waar dit voor geldt. Het is belangrijk om vooraf te controleren of ook jouw verzekeraar hierbij staat!

Nadat je je bij hen hebt aangemeld, bevestigt de zorgverzekeraar dit terug aan ons, waarmee wij de zorgovereenkomst definitief kunnen maken en de kraamzorg geregeld is.

Zodra je aanmelding verwerkt is ontvang je van ons per post de zorgovereenkomst waarmee de kraamzorg definitief geregeld is. Dit duurt maximaal 8 werkdagen.

Met de zorgovereenkomst wordt ook de cadeaukaart met de actiecode voor Bookchoice meegestuurd.

Met vriendelijk groet,

Careyn Kraamzorg

Nb. Bovenstaand bericht ontvangt u ook per mail, samen met de ingevulde gegevens van uw aanmelding.

Wil jij jouw geluk delen met Moeders voor Moeders? Meld je hier aan.