Geboortecentrum Origine

Geboortecentrum Origine

Voor een goed verloop van de zwangerschap, bevalling en kraamweek is het belangrijk dat de moeder en het kind centraal staan. Om dit te bewerkstelligen is goede samenwerking tussen de verschillende zorgverleners noodzakelijk. Geboortecentrum Origine onderstreept dit belang. Je bent dan ook verzekerd van de beste kwaliteit van zorg als je kiest voor een bevalling in ons geboortecentrum.

Bevallen én verblijven in een ontspannen omgeving

Geboortecentrum Origine is een samenwerkingsverband tussen verloskundigen, kraamzorg en het ziekenhuis in Breda. Met dit unieke concept wordt ingespeeld op de wens van veel zwangere vrouwen: bevallen in een ontspannen omgeving als thuis, met het ziekenhuis op de hoek. Origine biedt een healing environment waar gastvrijheid vanzelfsprekend is. Dit komt een natuurlijke bevalling ten goede.

Bij geboortecentrum Origine kun je bevallen in een luxe kraamkamer. Als je wilt kun je na je bevalling nog een aantal dagen blijven om bij te komen. Er is dag en nacht verzorging door een professioneel team van kraamverzorgenden van Careyn Kraamzorg. Uiteraard is ook het kraambezoek van harte welkom. En mocht er tijdens de bevalling of daarna specialistische zorg nodig zijn, dan zitten de gynaecoloog en de kinderarts om de hoek.

Woon je in de regio Breda en wil je graag bevallen in het ziekenhuis zonder medische indicatie? Dan kom je automatisch terecht in ons geboortecentrum.

   

Begeleiding door eigen verloskundige

Al bij de eerste tekenen van de bevalling kun je, na overleg met je verloskundige, bij ons terecht. Je bevalling wordt begeleid door je eigen verloskundige en een deskundige kraamverzorgende van Careyn Kraamzorg.  Bovendien biedt Origine de mogelijkheid van pijnbestrijding en is gevestigd binnen de deuren van het ziekenhuis waardoor verloskundigen en kraamzorg zich letterlijk onder één dak bevinden met gynaecoloog en kinderarts. Een prettig gevoel!

Welzijn en veiligheid van moeder en kind

Geboortecentrum Origine biedt optimale kwaliteit van zorg en maakt geboortezorg toegankelijk. Er is een nauwe samenwerking tussen de verschillende zorgverleners en de lijnen zijn kort. Hiermee garanderen we het welzijn en de veiligheid van jou en je kindje. Bovendien is Geboortecentrum Origine 24 uur per dag bereikbaar. Hierdoor wordt jouw welzijn en veiligheid en dat van jullie kindje gegarandeerd. Kortom, Origine biedt een geboortebeleving waarbij jullie welbevinden centraal staat.

Locatie Geboortecentrum Origine

Geboortecentrum Origine is gevestigd binnen de muren van het Amphia ziekenhuis in Breda (locatie Langendijk, Langendijk 75-2e etage, 4819 EV in Breda). Meer informatie en inschrijven kan via www.geboortecentrumorigine.nl. Als je je aanmeldt bij Careyn Kraamzorg kun je je met hetzelfde formulier direct inschrijven voor Origine. Careyn Kraamzorg regelt dan uw inschrijving bij Origine.