Borstvoedingcafé Breda

Borstvoedingcafé Breda

In Breda wordt het Borstvoedingcafé georganiseerd door de lactatiekundige van Careyn Kraamzorg Breda in samenwerking met het Amphia Ziekenhuis in Breda. Iedere week is er een deskundige aanwezig om vragen te beantwoorden en adviezen te geven. Het Borstvoedingcafé is gratis en je hoeft je niet van te voren op te geven.

Ook eventuele broertjes/zusjes zijn van harte welkom om mee te komen.

Elke woensdag in De kinderboekentuin, Breda

Wanneer: iedere woensdagochtend van 10.00 tot 11.30 uur
Waar: Speelhuislaan 80, 4815 CG Breda, bij De kinderboekentuin Breda.

Reacties van moeders

“Het borstvoedingcafe biedt een laagdrempelig contact met een lactatiekundige. Een klein vraagje kan van groot belang zijn voor je borstvoedingsperiode”. Marloes moeder van Senna (2 jaar) en Melle (4 weken).

“Dankzij het borstvoedingcafe voed ik al anderhalf jaar met plezier mijn kindje. Op moeilijke momenten kreeg ik steun in het borstvoedingcafe van andere voedende moeders”. Marieke moeder van Jasmijn (1,5 jaar).

“Gewoon gezellig en ongedwongen, samen aan de koffie. Je kan hier zonder gene je kindje voeden, ideaal! Natasja moeder van Jasper (5 maanden).

“Heerlijk om over alles wat met baby’s te maken heeft met andere moeders te kunnen kletsen, zoals het introduceren van vaste voeding, draagdoeken en slaapritme”. Sophie moeder van OT (20 maanden).

“Zonder het borstvoedingcafe was ik waarschijnlijk al gestopt. Je krijgt steeds weer net dat zetje om over je onzekerheden te komen. Ook fijn dat de oudere kindjes mee kunnen”. Marieke moeder van Mees (2 jaar) en Puck (12 weken).

“Het borstvoedingcafe is voor mij ook een moment van ontspanning!” Herma moeder van Noor (5 jaar) Micha (4 jaar) Jolein (2 jaar) en Nova (2 weken).