Cursussen borstvoeding

Cursussen borstvoeding

Weet jij al of je borstvoeding wilt gaan geven? En zo ja, weet je dan hoe je dit het beste kan aanpakken? Careyn Kraamzorg biedt verschillende cursussen om je te helpen bij de keuze tussen borst- en flesvoeding, maar ook om een goede start te maken als je borstvoeding wilt gaan geven.

Informatiebijeenkomst Borst- en flesvoeding

Ben je er nog niet uit of je borstvoeding of juist flesvoeding wilt gaan geven? Bezoek dan een van onze Informatiebijeenkomsten Borst- en flesvoeding. Tijdens deze informatieve avond geeft een van onze gespecialiseerde kraamverzorgenden je alle informatie om de juiste keuze te maken. Uiteraard is er ook gelegenheid om vragen te stellen. Deze informatieavond organiseren we op verschillende locaties. Klik hier voor een actueel overzicht en om in te schrijven.

Cursus Borstvoeding

Om de borstvoeding te laten slagen is een goede voorbereiding noodzakelijk. Daarom biedt Careyn Kraamzorg op verschillende locaties borstvoedingscursussen aan. Deze cursus duurt twee avonden. Tijdens deze avonden vertelt een van onze lactatiekundigen je alles over wat je kunt verwachten als je borstvoeding geeft, hoe je het beste kunt aanleggen en hoe je problemen bij de borstvoeding kunt voorkomen en eventueel oplossen. Ben je geïnteresseerd? Lees dan verder voor meer informatie en een overzicht van de locaties en actuele data en tijden. Je kunt je hier ook direct inschrijven.