Verkoop/verhuur borstkolven

Verkoop/verhuur borstkolven

Wanneer gebruik je welke borstkolf?

Koop geen borstkolf voordat je bevallen bent. Pas als je borstvoeding geeft, weet je wat je behoeften zijn en hoe vaak je gaat afkolven. Om de borstvoeding op gang te krijgen is een elektrische huurkolf vaak het meest geschikt.

Ook als je bij het geven van borstvoeding in de kraamtijd wat extra ondersteuning nodig hebt, kan je een professionele borstkolf huren. Deze elektrische kolf bootst het zuigritme van je baby precies na en is speciaal gemaakt om je borstvoeding optimaal op gang te brengen. De bijbehorende dubbele flessenset voor de huurkolf dien je uit hygienisch oogpunt te kopen.

Als het geven van borstvoeding helemaal goed gaat, kan je een borstkolf aanschaffen voor de periode na de kraamtijd.

Medipoint winkels & bezorgservice

De professionele huurkolf en alle andere producten voor het geven van borstvoeding zijn verkrijgbaar in de Medipoint | Careyn winkels. Klik hier voor de winkel bij jou in de buurt. Naast een kolf huren in de winkel kun je ook gebruik maken van de bezorgservice  van Medipoint. Klik hier voor meer informatie.

Overige borstvoedingsproducten

Bij het geven van borstvoeding zijn er allerlei producten die van pas kunnen komen. De meest gebruikte producten zijn verkrijgbaar bij de Medipoint | Careyn winkels of op de website van Medipoint. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tepelzalf, tepelbeschermers en fingerfeeders. Kijk op onze website voor alle producten en prijzen.

Alle borstvoedingsproducten en andere producten voor jou en je baby zijn verkrijgbaar op de website www.medipoint.nl onder het kopje Ouder en Kind.

Bent u in het bezit van de Careyn Kaart? Dan kunt u bovendien korting krijgen.