Nieuws
21 feb, 2018

Careyn Kraamzorg wordt Naviva Kraamzorg

We hebben nieuws! Naviva Kraamzorg is voornemens Careyn Kraamzorg en Geboortecentrum Origine over te nemen. Alle medewerkers van Careyn Kraamzorg (en daarmee ook van Origine) gaan over naar Naviva Kraamzorg. Met dezelfde collega’s bieden wij onze klanten nog steeds de beste kraamzorg in grote delen van Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Samen met onze ketenpartners blijven wij ons inzetten om moeder en kind de beste start te bieden. Alle gemaakte afspraken met onze relaties en klanten komen wij uiteraard na. En met veel plezier blijven wij ons inzetten voor de integrale geboortezorg. Praktisch zal er in de toekomst natuurlijk het een en ander veranderen. Tot die tijd kan iedereen nog op de vertrouwde manier terecht bij Careyn Kraamzorg en Geboortecentrum Origine.

Wie is Naviva?

Naviva Kraamzorg is een van de grootste kraamzorgorganisaties van Nederland.  Naviva is actief in Overijssel, Gelderland, Utrecht en delen van Friesland, Drenthe, Flevoland en Noord-Holland. Naviva houdt zich uitsluitend bezig met kraamzorg. Veiligheid en kwaliteit van de kraamzorg staan voor Naviva op de eerste plaats. Naviva is een grote, solide organisatie. Daardoor kan zij veel investeren in de kwaliteit van haar medewerkers en de geboden kraamzorg. Net als Careyn Kraamzorg werkt Naviva met zelfstandige, buurtgerichte teams. Dat voelt vertrouwd en dichtbij voor klant en ketenpartner. In 2014 is Naviva uitgeroepen tot Koploper in de Zorg. In 2016 nam Naviva een prijs in ontvangst voor de beste opleider in de zorg. Kortom, in Naviva vinden wij een uitstekende partij, waar wij ons snel thuis zullen voelen.Meer weten over Naviva?  Neemt u eens een kijkje op hun website.

Voorbehoud

De overeenkomst is nagenoeg afgerond. De ondernemingsraden en cliëntenraden zijn om advies gevraagd. Binnenkort consulteren we de betrokken vakbonden. Als ook de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) en de Autoriteit Consument en Markt (ACM) akkoord zijn, is de overdracht definitief. Wij verwachten dat deze laatste stap in het voorjaar is afgerond.

Meer informatie

Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Marijke Helderman, directeur Careyn Kraamzorg, via 088 – 123 99 99 of m.helderman@careynkraamzorg.nl.