Nieuws
13 sep, 2018

Careyn Kraamzorg wordt per 1 oktober Naviva Kraamzorg

Careyn Kraamzorg wordt Naviva Kraamzorg! Ook Geboortecentrum Origine in Breda wordt onderdeel van Naviva. Alle medewerkers van Careyn Kraamzorg (en daarmee ook van Origine) gaan over naar Naviva Kraamzorg. Met dezelfde collega’s blijven wij ons inzetten om moeder en kind de beste start te bieden. Alle gemaakte afspraken met onze relaties en klanten komen wij uiteraard na. Cliënten hoeven geen actie te ondernemen. Met veel plezier blijven wij ons inzetten voor de integrale geboortezorg. Praktisch zal er in de toekomst natuurlijk het een en ander veranderen. Tot die tijd kan iedereen nog op de vertrouwde manier terecht bij Careyn Kraamzorg en Geboortecentrum Origine.

Inmiddels heeft zowel de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) als de Autoriteit Consument & Markt (ACM) een positief oordeel gegeven over de voorgenomen overdracht. Op 1 oktober aanstaande verandert Careyn Kraamzorg in Naviva Kraamzorg. Geboortecentrum Origine wordt ook overgenomen door Naviva, maar verandert niet van naam.

Wie is Naviva?

Met ruim 1.000 collega’s levert Naviva aan ca 14.000 gezinnen kraamzorg. Ze zijn hiermee een van de grootste kraamzorgaanbieders van Nederland. Juist daarom kunnen ze veel investeren in de scholing van onze medewerkers en de kwaliteit van onze zorg. Door buurtgericht te werken met kleine, regionale teams is Naviva altijd dichtbij. Meer weten over Naviva?  Neem eens een kijkje op hun website.

Meer informatie

Vragen? Dan kun je contact opnemen met een van onze regiomanagers of Marijke Helderman, directeur Careyn Kraamzorg, via 088 – 123 99 99 of info@careynkraamzorg.nl.