Informatie verloskundigenbijeenkomst

Informatie verloskundigenbijeenkomst

Uitnodiging bijeenkomst & scholing omgaan met kwetsbare zwangeren (geaccrediteerd)

Kwetsbare zwangeren zijn er altijd en overal. Tiener-zwangeren, zwangeren die afspraken niet nakomen, een ongezonde levensstijl hebben en niet van plan zijn dit te veranderen. Maar ook zwangeren die nu iets van je willen en geen genoegen nemen met minder.

Ook medewerkers van Careyn Kraamzorg komen met deze zwangeren in contact; bij de aanmelding, het huisbezoek, de bevalling of de kraamtijd. Optimale kwaliteit van zorg staat voor ons ook bij hen voorop. Daarbij is afstemming met u als verloskundige over bijvoorbeeld de benaderingswijze en het zorgplan van groot belang.

We nodigen u en uw collega’s daarom graag uit op 1 juni 2016 in het Sint Franciscus Gasthuis te Rotterdam voor een inspirerende en interactieve bijeenkomst over hoe om te gaan met het ingewikkelde gedrag van verschillende zwangeren. Daarnaast krijgt u ook handvatten over het omgaan met de echt kwetsbare zwangeren. We gaan met samen met u verkennen hoe wij als kraamzorg en verloskundigen elkaar hierin kunnen helpen en versterken.

Programma 1 juni

16.30  Inloop en ontvangst met een drankje en hapje
17.00  Welkom en inleiding en omgaan met kwetsbare zwangeren door Saskia van Opijnen
17.30  Scholing omgaan met onbegrepen gedrag o.l.v. Marcel Hoogerheide
19.00  Buffet
20.00  Intervisie kwetsbare zwangeren o.l.v. Ans Pellikaan
21.30  Afsluiting en borrel

 

Accreditatie

Deze scholing is geaccrediteerd voor vier uur.

Locatie

De bijeenkomst wordt gehouden in het Sint Franciscus Gasthuis in het auditorium, Kleiweg 500 te Rotterdam.

Over de trainers

De training wordt gegeven door Marcel Hoogerheide, trainer en gedragsdeskundige en verloskundige Ans Pellikaan, docent en ervaringsdeskundige. Marcel en Ans zijn beide als trainers verbonden aan Leerpunt KOEL. Koel organiseert diverse geaccrediteerde scholingen voor zorgverleners werkzaam in de eerstelijnsgezondheidszorg.

ans-pellikaan  marcel-hoogerheide  
Ans Pellikaan             Marcel Hoogerheide

Aanmelden

Graag vernemen wij voor vrijdag 13 mei 2016 of u aanwezig bent. Er zijn geen kosten verbonden aan de bijeenkomst. Uw collega verloskundigen en ook praktijkassistentes zijn van harte welkom. Klik hier om u aan te melden. 

Aanmelden kan ook per email. Stuur uw naam en eventueel de namen van uw collega’s, de praktijk, het adres, de emailadressen en eventuele dieetwensen van uw collega’s die aanwezig willen zijn aan: servicepuntverloskundigen@careynkraamzorg.nl

We hebben erg veel zin in deze leerzame/inspirerende ontmoeting en kijken er zeer naar uit u op 1 juni te ontmoeten!

Hartelijke groet,
Careyn Kraamzorg

sign

Saskia van Opijnen
directeur