Kraamzorg Den Haag

Op zoek naar kraamzorg in Den Haag of omgeving? Careyn Kraamzorg levert de beste zorg in Den Haag en de omliggende gemeenten Lansingerland; Leidschendam-Voorburg; Midden-Delfland; Pijnacker-Nootdorp; Rijswijk; Wassenaar en Zoetermeer. Onze kraamverzorgenden wonen in de buurt en kunnen snel ter plaatse zijn voor de assistentie bij de bevalling.

Kraamzorg Den Haag | Careyn Kraamzorg

Onze belangrijkste uitgangspunten op een rij:

Jouw wensen staan voorop

Al bij de intake tijdens je zwangerschap bespreken we jouw verwachtingen en stemmen we gezamenlijk de zorg voor de kraamperiode af. Want in die periode gaat het immers om jou en je gezin.

Eén vaste kraamverzorgende

Eén vertrouwd gezicht geeft rust en een prettig gevoel tijdens je kraamtijd. Dat vinden wij belangrijk en daar streven wij dan ook naar.

De beste professionele kraamverzorgenden

Wij werken alleen met gediplomeerde kraamverzorgenden. Jouw kraamverzorgende is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op haar vakgebied.

Gegarandeerd het aantal geïndiceerde uren

Bij ons ben je er van verzekerd dat je, na inschatting van uren, dit aantal uren kraamzorg ook krijgt. Zo weet je zeker dat je voldoende zorg krijgt tijdens deze bijzondere periode.

Actie warm welkom bij inschrijving Careyn Kraamzorg

sticker jpgAls je je nu inschrijft voor kraamzorg in Den Haag en omgeving, kun je kiezen uit diverse prachtige cadeaus. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Rituals pakket, tijdschriftenpakket of een kortingsvoucher voor een 2D echo of een 3D echo bij Echocentrum Vredenburch in Rijswijk. Een 2D echo kost met deze voucher slechts € 10,- (normaal € 40,-) en een 3D echo nog maar € 45,- (normaal € 85,-). Dit echocentrum is gespecialiseerd in pretecho’s. Lees meer over Echocentrum Vredenburch.

Bij Careyn Kraamzorg kun je je eenvoudig  inschrijven via onze website of telefonisch via de cliëntenservice. Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit kraamzorg en kun je optimaal genieten van je gezin. Meld je nu aan!

button-meld-je-aan

Ervaringen

Laatste Nieuws

Bericht Careyn van de Inspectie voor de Gezondheidszorg

Woensdag 15 november heeft Careyn bericht gekregen van de Inspectie voor de Gezondheidszorg. Zij krijgen een jaar de tijd om de kwaliteit van de zorg en het financiële management te verbeteren. Op de website van Careyn lees je hier meer over. […]

Lees meer

Start wervingscampagne!

Vandaag start Careyn Kraamzorg met een wervingscampagne omdat we hard op zoek zijn naar nieuwe collega’s! Op Facebook, LinkedIn zie je het vast voorbij komen. Help je ons met liken, delen om zo nieuwe deskundige en zorgzame kraamverzorgenden aan te dragen? […]

Lees meer

Liv Kraamverzorgenden is geboren!

Vanaf heden zetten LIV verloskundigen en Careyn Kraamzorg hun samenwerking voort in een mooie sterke samenwerking, onder de naam Liv Kraamverzorgenden! Careyn levert een vast team kraamverzorgenden en zorgconsulenten aan Liv. Lees meer.

Lees meer