Kraamzorg Utrecht

Op zoek naar kraamzorg in Utrecht en omgeving? Bij Careyn Kraamzorg ben je gegarandeerd van kraamzorg van de beste kwaliteit. Onze kraamverzorgenden wonen in de buurt en kunnen altijd snel ter plaatste zijn voor het assisteren van een bevalling.

Kraamzorg Utrecht | Careyn Kraamzorg

Onze belangrijkste uitgangspunten op een rijtje:

Jouw wensen staan voorop

Jouw wensen, behoeften en verwachtingen zijn van groot belang. Samen met jou maken we een goede planning voor de beste kraamzorg tijdens je kraamperiode. Dit zodat je straks optimaal kunt genieten van je gezin.

Eén vaste kraamverzorgende

Rust en een fijn gevoel bij je kraamverzorgende is van groot belang tijdens je kraamtijd. Wij streven er dan ook naar je een vaste kraamverzorgende te geven.

De beste professionele kraamverzorgenden

Onze kraamverzorgenden zijn allemaal gediplomeerd en krijgen regelmatig bijscholing. Elk jaar worden onze kraamverzorgenden getoetst op kennis en kunde. Verder zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

24 uur per dag bereikbaar

De kraamverzorgenden van Careyn Kraamzorg zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het assisteren van bevallingen en het direct opstarten van de kraamzorg.

Gegarandeerd het aantal geïndiceerde uren

Bij ons ben je er van verzekerd dat je, na inschatting van uren, dit aantal uren kraamzorg ook krijgt.

Actie warm welkom bij inschrijving Careyn Kraamzorg

Meld je nu aan voor kraamzorg en je ontvangt acht gratis e-books van Bookchoice. Daarnaast ontvang je een jaar gratis lang de Careyn Kaart, met hoge kortingen op  zwangerschapscursussen, leuke uitjes, webshops en nog veel meer. Ten slotte verloten we elke week een prachtig Snoozebaby pakket t.w.v. € 259,- Lees hier meer informatie over de actie.

Careyn Kraamzorg Utrecht en omgeving levert je graag de beste kraamzorg. Meld je nu aan!

button-meld-je-aan

Ervaringen

Laatste Nieuws

Betere signalering van, en zorg aan kwetsbare zwangeren

Kwetsbare zwangere vrouwen en kwetsbare jonge ouders met kinderen tot 1 jaar zullen voortaan in de regio Dordrecht en omgeving nog eerder worden herkend en beter worden geholpen. Negentien organisaties die samenwerken in het Netwerk Kwetsbare Zwangeren hebben een duidelijke […]

Lees meer

Terugroepactie Kruidvat babyvoeding

Kruidvat roept uit voorzorg een aantal soorten babyvoeding terug, ivm mogelijke salmonella besmetting. Het gaat om de babymelk met één van de onderstaande streepjescodes (zie onderzijde verpakking) • Kruidvat Extra Care H.A. 1 (0-6 maanden) 8717333139667 • Kruidvat Extra Care H.A. […]

Lees meer

Geslaagd!

Deze maand zijn weer een flink aantal collega’s geslaagd voor de opleiding verdieping in Kraam. Van harte gefeliciteerd dames!

Lees meer