Kraamzorg Utrecht

Op zoek naar kraamzorg in Utrecht en omgeving? Bij Careyn Kraamzorg ben je gegarandeerd van kraamzorg van de beste kwaliteit. Onze kraamverzorgenden wonen in de buurt en kunnen altijd snel ter plaatste zijn voor het assisteren van een bevalling. 

Kraamzorg Utrecht | Careyn Kraamzorg

Onze belangrijkste uitgangspunten op een rijtje:

Jouw wensen staan voorop

Jouw wensen, behoeften en verwachtingen zijn van groot belang. Samen met jou maken we een goede planning voor de beste kraamzorg tijdens je kraamperiode. Dit zodat je straks optimaal kunt genieten van je gezin.

Eén vaste kraamverzorgende

Rust en een fijn gevoel bij je kraamverzorgende is van groot belang tijdens je kraamtijd. Wij streven er dan ook naar je een vaste kraamverzorgende te geven.

De beste professionele kraamverzorgenden

Onze kraamverzorgenden zijn allemaal gediplomeerd en krijgen regelmatig bijscholing. Elk jaar worden onze kraamverzorgenden getoetst op kennis en kunde. Verder zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

24 uur per dag bereikbaar

De kraamverzorgenden van Careyn Kraamzorg zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het assisteren van bevallingen en het direct opstarten van de kraamzorg.

Gegarandeerd het aantal geïndiceerde uren

Bij ons ben je er van verzekerd dat je, na inschatting van uren, dit aantal uren kraamzorg ook krijgt.

Actie warm welkom bij inschrijving Careyn Kraamzorg

sticker jpgAls je je nu inschrijft voor Careyn Kraamzorg in omgeving Utrecht, kun je ook nog eens kiezen uit diverse prachtige cadeaus! Je kunt kiezen uit onder andere een Rituals verwenpakket, diverse fotocadeaus, een aantal mooie tijdschriften, een (reis-)flessenwarmer, een zilveren sieraad of het prachtige boek ‘De gezonde mama’. Lees hier meer over de actie. 

Careyn Kraamzorg Utrecht en omgeving levert je graag de beste kraamzorg. Meld je nu aan!

button-meld-je-aan

Ervaringen

Laatste Nieuws

Liv Kraamverzorgenden is geboren!

Vanaf heden zetten LIV verloskundigen en Careyn Kraamzorg hun samenwerking voort in een mooie sterke samenwerking, onder de naam Liv Kraamverzorgenden! Careyn levert een vast team kraamverzorgenden en zorgconsulenten aan Liv. Lees meer.

Lees meer

Certificaat Zorg voor Borstvoeding behaald

Eenmaal per drie jaar wordt door de stichting Zorg voor borstvoeding gemeten of wij als Careyn Kraamzorg nog voldoen aan de gestelde normen voor het WHO/UNICEF certificaat Zorg voor Borstvoeding. Zij kwamen gelukkig tot een positief besluit en het certificaat […]

Lees meer

We hebben het ISO kwaliteitscertificaat weer behaald!

De auditdagen voor de certificering van het ISO kwaliteitscertificaat zijn afgerond en we kunnen met trots melden dat we een goed resultaat hebben behaald. Het onderdeel ‘continu verbeteren’ is een punt waar we aankomend jaar met z’n allen hard aan […]

Lees meer