Kraamzorg Utrecht

Op zoek naar kraamzorg in Utrecht en omgeving? Bij Careyn Kraamzorg ben je gegarandeerd van kraamzorg van de beste kwaliteit. Onze kraamverzorgenden wonen in de buurt en kunnen altijd snel ter plaatste zijn voor het assisteren van een bevalling.

Careyn Kraamzorg wordt Naviva Kraamzorg

Careyn Kraamzorg wordt per 1 oktober Naviva Kraamzorg. Met dezelfde deskundige medewerkers geven we jou een onvergetelijke kraamtijd. Naviva Kraamzorg staat voor jou, je kindje en jullie gezin klaar! We bieden de beste start op een ontspannen manier. Voor jou verandert er verder niets. Je hoeft als cliënt dus niets te doen. Klik hier voor meer informatie of aanmelden.

Kraamzorg Utrecht | Careyn Kraamzorg

Onze belangrijkste uitgangspunten op een rijtje:

Jouw wensen staan voorop

Jouw wensen, behoeften en verwachtingen zijn van groot belang. Samen met jou maken we een goede planning voor de beste kraamzorg tijdens je kraamperiode. Dit zodat je straks optimaal kunt genieten van je gezin.

Eén vaste kraamverzorgende

Rust en een fijn gevoel bij je kraamverzorgende is van groot belang tijdens je kraamtijd. Wij streven er dan ook naar je een vaste kraamverzorgende te geven.

De beste professionele kraamverzorgenden

Onze kraamverzorgenden zijn allemaal gediplomeerd en krijgen regelmatig bijscholing. Elk jaar worden onze kraamverzorgenden getoetst op kennis en kunde. Verder zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

24 uur per dag bereikbaar

De kraamverzorgenden van Careyn Kraamzorg zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het assisteren van bevallingen en het direct opstarten van de kraamzorg.

Actie warm welkom bij inschrijving Careyn Kraamzorg

Meld je nu aan voor kraamzorg en je ontvangt acht gratis e-books van Bookchoice. Daarnaast verloten we elke week een prachtig Snoozebaby pakket t.w.v. € 259,- Lees hier meer informatie over de actie.

Careyn Kraamzorg Utrecht en omgeving levert je graag de beste kraamzorg. Meld je nu aan!

button-meld-je-aan

Ervaringen

Laatste Nieuws

Careyn Kraamzorg wordt per 1 oktober Naviva Kraamzorg

Careyn Kraamzorg wordt Naviva Kraamzorg! Ook Geboortecentrum Origine in Breda wordt onderdeel van Naviva. Alle medewerkers van Careyn Kraamzorg (en daarmee ook van Origine) gaan over naar Naviva Kraamzorg. Met dezelfde collega’s blijven wij ons inzetten om moeder en kind […]

Lees meer

Naviva vraagt ACM toestemming voor overname Careyn Kraamzorg

Op 14 augustus verscheen op SKIPR.nl : Naviva Kraamzorg heeft de Autoriteit Consument en Markt (ACM) op 10 augustus om toestemming gevraagd om Careyn Kraamzorg en Geboortezorg Origine over te nemen. Dat heeft de kartelwaakhond dinsdag bekendgemaakt. Begin dit jaar […]

Lees meer

Contracten met zorgverzekeraars

Careyn Kraamzorg heeft met alle Nederlandse zorgverzekeraars contractafspraken. Dat betekent dat je, ervan uitgaande dat je verzekerd bent, je kunt inschrijven bij ons. Het komt zelden voor dat wij niet op de website van alle zorgverzekeraars vindbaar zijn, maar je […]

Lees meer