Kraamzorg Utrecht

Op zoek naar kraamzorg in Utrecht en omgeving? Bij Careyn Kraamzorg ben je gegarandeerd van kraamzorg van de beste kwaliteit. Onze kraamverzorgenden wonen in de buurt en kunnen altijd snel ter plaatste zijn voor het assisteren van een bevalling.

Kraamzorg Utrecht | Careyn Kraamzorg

Onze belangrijkste uitgangspunten op een rijtje:

Jouw wensen staan voorop

Jouw wensen, behoeften en verwachtingen zijn van groot belang. Samen met jou maken we een goede planning voor de beste kraamzorg tijdens je kraamperiode. Dit zodat je straks optimaal kunt genieten van je gezin.

Eén vaste kraamverzorgende

Rust en een fijn gevoel bij je kraamverzorgende is van groot belang tijdens je kraamtijd. Wij streven er dan ook naar je een vaste kraamverzorgende te geven.

De beste professionele kraamverzorgenden

Onze kraamverzorgenden zijn allemaal gediplomeerd en krijgen regelmatig bijscholing. Elk jaar worden onze kraamverzorgenden getoetst op kennis en kunde. Verder zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

24 uur per dag bereikbaar

De kraamverzorgenden van Careyn Kraamzorg zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het assisteren van bevallingen en het direct opstarten van de kraamzorg.

Actie warm welkom bij inschrijving Careyn Kraamzorg

Meld je nu aan voor kraamzorg en je ontvangt acht gratis e-books van Bookchoice. Daarnaast ontvang je een jaar gratis lang de Careyn Kaart, met hoge kortingen op  zwangerschapscursussen, leuke uitjes, webshops en nog veel meer. Ten slotte verloten we elke week een prachtig Snoozebaby pakket t.w.v. € 259,- Lees hier meer informatie over de actie.

Careyn Kraamzorg Utrecht en omgeving levert je graag de beste kraamzorg. Meld je nu aan!

button-meld-je-aan

Ervaringen

Laatste Nieuws

Geen hydrofiele doeken over de kinderwagen

Stichting Veilig Kind heeft onderzoek gedaan naar het gebruik van een hydrofiele doek over de kinderwagen in de zon. Daaruit is gebleken dat dit gevaarlijk kan zijn voor je baby. Door de hydrofiele doek kan de temperatuur in de kinderwagen […]

Lees meer

LET OP: Levensgevaarlijke HEMA-deken teruggeroepen

HEMA is onlangs een terugroep actie gestart, omdat er levensgevaarlijke dekentjes verkocht zijn. De dekentjes hebben stiksels die kunnen loslaten en zijn hierdoor zeer gevaarlijk voor baby’s en kleine kindjes. Hieronder het bericht van HEMA met de artikelen waar het […]

Lees meer

Zorgverzekeraars en vergoeding

Wij hebben, als Careyn Kraamzorg, alle verzekeraars met wie wij een contract hebben, geïnformeerd dat wij voornemens zijn om Careyn Kraamzorg over te dragen aan Naviva Kraamzorg. Alle verzekeraars hebben hier positief op gereageerd. Zodra de overdracht definitief is, regelen […]

Lees meer