Kraamzorg Utrecht

Op zoek naar kraamzorg in Utrecht en omgeving? Bij Careyn Kraamzorg ben je gegarandeerd van kraamzorg van de beste kwaliteit. Onze kraamverzorgenden wonen in de buurt en kunnen altijd snel ter plaatste zijn voor het assisteren van een bevalling. 

Kraamzorg Utrecht | Careyn Kraamzorg

Onze belangrijkste uitgangspunten op een rijtje:

Jouw wensen staan voorop

Jouw wensen, behoeften en verwachtingen zijn van groot belang. Samen met jou maken we een goede planning voor de beste kraamzorg tijdens je kraamperiode. Dit zodat je straks optimaal kunt genieten van je gezin.

Eén vaste kraamverzorgende

Rust en een fijn gevoel bij je kraamverzorgende is van groot belang tijdens je kraamtijd. Wij streven er dan ook naar je een vaste kraamverzorgende te geven.

De beste professionele kraamverzorgenden

Onze kraamverzorgenden zijn allemaal gediplomeerd en krijgen regelmatig bijscholing. Elk jaar worden onze kraamverzorgenden getoetst op kennis en kunde. Verder zijn ze altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

24 uur per dag bereikbaar

De kraamverzorgenden van Careyn Kraamzorg zijn 24 uur per dag bereikbaar voor het assisteren van bevallingen en het direct opstarten van de kraamzorg.

Gegarandeerd het aantal geïndiceerde uren

Bij ons ben je er van verzekerd dat je, na inschatting van uren, dit aantal uren kraamzorg ook krijgt.

Actie warm welkom bij inschrijving Careyn Kraamzorg

sticker jpgAls je je nu inschrijft voor Careyn Kraamzorg in omgeving Utrecht, kun je ook nog eens kiezen uit diverse prachtige cadeaus! Je kunt kiezen uit onder andere een Rituals verwenpakket, diverse fotocadeaus, een aantal mooie tijdschriften, een (reis-)flessenwarmer, een zilveren sieraad of het prachtige boek ‘De gezonde mama’. Lees hier meer over de actie. 

Careyn Kraamzorg Utrecht en omgeving levert je graag de beste kraamzorg. Meld je nu aan!

button-meld-je-aan

Ervaringen

Laatste Nieuws

Officiele opening Mama Cafe in Waddinxveen

Namens Careyn Kraamzorg waren wij, Sarina Houweling en Daphne Hakkesteegt aanwezig bij de opening van het Mama Café in Waddinxveen! Het Mama Café is gevestigd Jan Dorrekenskade – Oost 20, bij Verloskundige Praktijk Promessa uit Waddinxveen. Namens onze organisatie hebben we […]

Lees meer

Nieuwe Warm Welkom Actie vanaf 1 april 2017

We hebben onze Welkomstactie vernieuwd! Als je je vanaf 1 april aanmeldt voor kraamzorg, ontvang je acht gratis e-books van Bookchoice cadeau. Daarnaast ontvang je een jaar gratis lang de Careyn Kaart, met hoge kortingen op  zwangerschapscursussen, leuke uitjes, webshops en […]

Lees meer

Voorgevormd matras

Jonge baby’s slapen veel en brengen veel tijd door op hun matras. Omdat ouders te maken krijgen met een enorm aanbod in babymatrassen, is het belangrijk dat ze weten welk  matras goed en veilig is. In dit bericht lees je […]

Lees meer