Maak kans op een gratis Mamafiets!

Maak kans op een gratis Mamafiets!

Wil jij verzekerd zijn van zorg die bij je past tijdens je bevalling en kraamtijd? Kies dan voor Careyn Kraamzorg. Dan kun je optimaal genieten van je zwangerschap en kraamtijd. Bovendien maak je nu kans op een gratis Mamafiets inclusief voorzitje en windscherm. Want van 1 september 2013 tot 1 januari 2015 verloten wij iedere maand 6 Mamafietsen onder cliënten die kraamzorg van ons hebben ontvangen in die maand. Schrijf je dus snel in!

Iedere maand 6 gratis Mamafietsen

Als je je nu inschrijft voor kraamzorg van Careyn en je uitgerekende datum valt voor 1 januari 2015, dan maak jij kans op één van de gratis Mamafietsen. Want van 1 september 2013 tot 1januari 2015 verloten wij iedere maand 6 Mamafietsen onder de cliënten die in die betreffende maand zorg van ons hebben ontvangen. Uiterlijk 6 weken na de betreffende maand maken wij bekend wie de winnaars van die maand zijn. Dit wordt onder andere gecommuniceerd via onze website, maar we nemen natuurlijk ook contact op met de winnaars om de fiets te overhandigen.

Robuuste fiets van Cortina

De fiets die we verloten is van het Nederlandse merk Cortina. De fiets is uiteraard voorzien van voorzitje met windschermp, heeft een dubbele standaard, een vergrendelbaar stuur en 3 versnellingen. De ideale fiets om samen met je kindje mee op stap te gaan!

Actievoorwaarden

Wil je weten of en hoe je in aanmerking komt voor deze unieke inschrijfactie? Lees dan snel de actievoorwaarden:

 • Je hebt je ingeschreven bij Careyn Kraamzorg en je hebt kraamzorg van ons ontvangen tussen 1 september 2013 en 1 januari 2015.
 • Je neemt 45 of meer uur zorg af. Hierbij nemen we het aantal uur dat is vastgesteld bij de eerste indicatie (tijdens het intakegesprek) als basis.
 • De fietsen worden per maand verloot onder cliënten waarbij de eerste zorgdag valt in de betreffende maand (laatste loting wordt gedaan onder de clienten die in december 2014 hun eerste zorgdag bij Careyn Kraamzorg hebben gehad).
 • Per vestiging (Breda, Vlaardingen, Rijswijk/Delft, Capelle aan den IJssel, Alphen aan den Rijn en Utrecht) wordt 1 fiets per maand verloot.
 • Er wordt telefonisch contact opgenomen met de winnaars. Indien je niet reageert op een verzoek om terug te bellen, zal er (minimaal 2x) schriftelijk contact gezocht worden. Hiervoor worden de adresgegevens gebruikt zoals bekend in het systeem van Careyn Kraamzorg. Indien ook hier niet op redelijke termijn (ca. 2 maanden) op gereageerd wordt, zal de fiets aan een andere client worden toegekend.
 • De fiets dient door de client zelf opgehaald te worden bij de betreffende vestiging van Careyn Kraamzorg. Careyn Kraamzorg neemt contact op met de winnaar om hier een afspraak voor te maken.
 • De fiets die gewonnen wordt, kan afwijken van de getoonde foto op de actieflyer, website en andere communicatiemiddelen.
 • Indien de genoemde fietsen niet meer op voorraad zijn, biedt Careyn Kraamzorg u een vergelijkbaar alternatief.
 • De fiets kan niet ingewisseld worden voor geld.
 • Over deze actie kan niet worden gecorrespondeerd .
 • Careyn Kraamzorg behoudt het recht om de actievoorwaarden tussentijds aan te passen.

Wil jij verzekerd zijn van zorg die bij je past én kans maken op een gratis Mamafiets? Ga dan snel naar het inschrijfformulier en schrijf je in!