Nieuws
24 mrt, 2014

Bezoek ons op de Zwanger Baby Beurs Westland

Op zaterdag 29 maart gaat de eerste Zwanger Baby Beurs Westland van start. Van 13:00 tot 17:00 uur worden er bij Summit Health op de Veilingweg in de Lier diverse leerzame workshops en leuke diensten en producten aangeboden (toegang is gratis). Dit alles staat helemaal in het teken staat van zwanger, bevallen en de baby. Ook wij zullen hier als kraamzorgorgansiatie niet ontbreken, ook verzorgt één van onze lactatiekundigen een interessante workshop.

Veel te beleven
Er valt veel te zien en te beleven tijdens dit event. Zo zijn er o.a. stands met babykleding, positiemode, geboortefotografie, houten speelgoed, geboortekaartjes op maat, zwanger & fit informatie en belly painting. Er is een smaakvolle koffiecorner en voor de kinderen zijn er verschillende leuke activiteiten. Voor de eerste 100 bezoekers staat zelfs een eigentijdse goodiebag klaar.

Leerzaam
Tijdens het evenement wordt Summit Health omgetoverd tot een gezellige plek waar je alles te weten komt over fit blijven tijdens je zwangerschap, fit bevallen, bekkenbodem in balans, borstvoeding, bevallen in het ziekenhuis, kraamzorg en couveusekindjes. Maar voor de prille vaders en moeders zijn er ook tips en kunnen er vragen gesteld worden voor en na de zwangerschap. Voor deelname aan de workshops en lezingen kunt u zich inschrijven via de website Zwangerbabybeurs-Westland.

• Workshop zwanger & fit en veranderingen van het bekken, we gaan hiermee praktisch aan de slag op grote zitballen.
• Vraag maar raak bij de verloskundigen, stel je vragen en leer van elkaar.
• Lezing lactatiekundige van Careyn Kraamzorg over borstvoeding en alles wat ermee te maken heeft.

CliniClowns
We hebben een goed doel gekoppeld aan de beurs: het fantastische werk van de CliniClowns. Middels een loterij die tijdens de beurs wordt gehouden, is de opbrengst hiervan voor dit goede doel. Kinderen met een ziekte of handicap zijn afhankelijk en kwetsbaar. Doordat de omgeving zich richt op de ziekte of handicap komen zij zo ongewild in een volwassen wereld terecht. CliniClowns vindt dat kinderen onder alle omstandigheden moeten kunnen blijven spelen. Gewoon weer even kind kunnen zijn. Door te spelen kan het kind zich ontwikkelen.

Interesse?
Kom gerust een kijkje nemen, de toegang is gratis. Gratis parkeren is mogelijk op de parkeerplaats van het zwembad of in de omliggende woonwijk. Adres: Summit Health, Veilingweg 16A, De Lier.