Nieuws
24 mrt, 2014

Borstvoedingcafé Breda viert 5-jarig bestaan

Op 26 maart 2014 bestaat het Borstvoedingcafé Breda 5 jaar. Op die dag wordt er van 10.00-12.00 uur een feestje gevierd op de vaste locatie van het café, bij Pannenkoekenhuis De Rithse Hoeve op de Rijsbergseweg 258. We kijken terug op 5 jaar antwoord op vele borstvoedingsvragen, goed advies en mooie verhalen van moeders.

Feestelijke ochtend
Als je 5 jaar wordt is dat natuurlijk reden voor een feestje! Op woensdag 26 maart worden de ouders en kinderen feestelijk ontvangen. Naast de mogelijkheid tot het uitwisselen van ervaringen tussen moeders van toen en nu is er voor de kinderen is er een grabbelton en zijn de lactatiekundigen aanwezig voor vragen en advies. Ook krijgen de aanwezige ouders krijgen voor deze speciale gelegenheid een presentje mee als aandenken. Iedereen is van harte welkom op deze feestelijke morgen.

Voorlichting over borstvoeding
(Aanstaande) moeders hebben vaak veel vragen over de voeding voor hun baby. Het is dan fijn om ervaringen uit te wisselen met andere moeders uit de buurt en vragen te kunnen stellen aan deskundigen. Het Borstvoedingcafé speelt in op deze behoefte.

Het Borstvoedingcafé is een landelijk initiatief van de SBO (Samenwerkende Borstvoedings-Organisaties). In Breda wordt het Borstvoedingcafé georganiseerd door de samenwerkende lactatiekundigen van Careyn Kraamzorg, het Amphia Ziekenhuis en de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk.

Pannenkoekenhuis De Rithse Hoeve
Het borstvoedingcafé Breda vindt iedere woensdagmorgen plaats in Pannenkoekenhuis De Rithse Hoeve op de Rijsbergseweg 258, 4838 EE Breda. Op deze gezellige plek met binnen- en buitenspeeltuin kunnen (aanstaande) voedende moeders tussen 10.00 en 11.30 uur terecht om samen iets te drinken, ervaringen uit te wisselen en eventueel vragen te stellen aan andere moeders. Bovendien is er ook iedere week een lactatiekundige aanwezig of een medewerker van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk om vragen te beantwoorden en adviezen te geven.

Meer informatie
Het Borstvoedingcafé is gratis en van tevoren opgeven is niet nodig. Meer informatie over het Borstvoedingcafé in Breda is te vinden op Borstvoedingcafé Breda.