Nieuws
27 mrt, 2014

Borstvoedingcafe Roosendaal verhuist naar Babypark

Vanaf 3 april aanstaande gaat het Borstvoedingcafé Roosendaal van start op een nieuwe locatie. In Babypark Roosendaal, de grootste Babywinkelketen van Nederland, op de Rucphensebaan 10 in Roosendaal kunnen (aanstaande) voedende moeders terecht voor vragen over borstvoeding, advies van een deskundige en ervaringen van andere moeders.

Voorlichting over borstvoeding
(Aanstaande) moeders hebben vaak veel vragen over de voeding voor hun baby. Het is dan fijn om ervaringen uit te wisselen met andere moeders uit de buurt en vragen te kunnen stellen aan deskundigen. Het Borstvoedingcafé speelt in op deze behoefte.

Het Borstvoedingcafé is een landelijk initiatief van de SBO (Samenwerkende  Borstvoedings-Organisaties). In Roosendaal wordt het borstvoedingcafé georganiseerd door de lactatiekundige van Careyn Kraamzorg in samenwerking met de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk en La Leche League.

Toepasselijke plek
Op donderdag 3 april 2014 wordt het Borstvoedingcafé Roosendaal geopend. Het borstvoedingcafé vindt iedere donderdag plaats bij Babypark Roosendaal (Rucphensebaan 10, 4706 PJ Roosendaal). Op deze toepasselijke en gezellige plek met speelhoek kunnen (aanstaande) voedende moeders tussen 10.00 en 11.30 uur terecht om samen iets te drinken, ervaringen uit te wisselen en eventueel vragen te stellen aan andere moeders. Bovendien is er ook iedere week een lactatiekundige aanwezig  of een medewerker van de Vereniging Borstvoeding Natuurlijk of La Leche League om vragen te beantwoorden en adviezen te geven.