Nieuws
19 nov, 2013

Careyn gaat strategische samenwerking aan met Medux

Careyn heeft Medux gekozen als strategische partner voor hulpmiddelen. De activiteiten van Vitaal, het hulpmiddelenbedrijf van Careyn, zijn per 1 november bij Medux ondergebracht.

De dienstverlening betreft een totaalpakket op het gebied van hulpmiddelen. De winkels van Vitaal zullen onder de naam Medipoint|Careyn gaan opereren om uitdrukking te geven aan de strategische samenwerking. Medipoint is het extramurale label van Medux.

Jeroen Collette, lid Raad van Bestuur Careyn, is blij met de transactie. "Al onze hulpmiddelenactiviteiten worden ondergebracht bij een innovatieve marktpartij met een breed portfolio. De keuze voor Medux is heel bewust gemaakt, we zien het als het begin van een langdurige samenwerking op dit terrein”.

“Careyn en Medux hebben beide een sterke focus op zorg(hulpmiddelen) en diensten die het welzijn van mensen bevorderen. Hierdoor zullen deze organisaties elkaar beslist versterken,” geeft René Martens, commercieel directeur van Medux, aan.

Over Medux
Richt zich op zorg voor welzijn, in de breedste zin. Anticiperend op verdere vergrijzing, veranderende regelgeving, nieuwe technologieën, de ontwikkeling van e-commerce en duurzaamheid. De mensen van Medux kennen de wereld van de zorg en hebben praktische ervaring aangevuld met actuele kennis over de wet- en regelgeving. Daarmee zijn zij in staat de juiste wegen te bewandelen. Zowel consumenten als zorgprofessionals kunnen bij Medux terecht.

Over Careyn
Careyn is met ruim 15.000 medewerkers zowel intramuraal als extramuraal actief, vooral in westelijk Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht. Careyn is een actieve maatschappelijke onderneming die zich inzet voor de gezondheid en het welzijn van klanten, jong en oud, gezond of kwetsbaar. Als het nodig is, staan vakbekwame en betrokken medewerkers klaar om hulp en ondersteuning te bieden. Samen met andere zorgverleners, vrijwilligers, mantelzorgers en buurt- en wijkbewoners.