Nieuws
Careyn Kraamzorg opnieuw HKZ-ISO 9001 gecertificeerd
27 aug, 2015

Careyn Kraamzorg opnieuw HKZ-ISO 9001 gecertificeerd

In juli 2015 vond bij Careyn Kraamzorg de externe audit plaats voor de HKZ-ISO 9001 hercertificering uitgevoerd door een onafhankelijke certificeringsinstelling. We zijn er trots op te kunnen melden dat Careyn Kraamzorg wederom is geslaagd voor deze hercertificering!

 

Audit
De auditor van de certificeringsinstelling heeft diverse vestigingen bezocht en uitgebreid gesproken met onder andere kraamverzorgenden, zorgconsulenten, zorgadministratie en de directie.

Positief
De eindconclusie was positief. In het verslag van de hercertificering werden onder andere complimenten gemaakt richting onze bevlogen en gemotiveerde medewerkers en onze cliëntendossiers kraamzorg die goed op orde zijn.
Dit jaar nam ook ons geboortecentrum Origine in Breda voor het eerst deel aan de HKZ-certificering. En met succes, de auditor was vol lof over het Kwaliteit Management Systeem.
Dit alles heeft geresulteerd in een nieuw HKZ-certificaat. Iets waar we als organisatie trots op zijn!

HKZ-Certificaat
Als professionele aanbieder van kraamzorg voldoen wij aan de kwaliteit- en veiligheidsnormen die zijn vastgesteld door de Stichting HKZ (Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector). Aan deze normen is het HKZ-keurmerk verbonden. Dit keurmerk betekent dat Careyn Kraamzorg intern de zaken goed op orde heeft, de klant principieel centraal stelt en voortdurend aan verbetering van de zorg- en dienstverlening werkt.
Met dit keurmerk voldoen wij aan alle eisen die gesteld worden vanuit de sector, financiers, cliënten en de overheid. De audit voor het HKZ-certificaat wordt jaarlijks uitgevoerd door een onafhankelijke Certificerende Instelling.