Nieuws
20 nov, 2014

Nieuwe inschrijfactie kraamzorg

Na het succes van de Mamafietsactie, is het nu tijd voor een nieuwe inschrijfactie kraamzorg. Vanaf januari 2015 verloten we daarom een jaar lang iedere maand 4 buggy's van MacLaren onder degenen die zich aanmelden voor kraamzorg van Careyn en van wie de eerste zorgdag valt in 2015*.

De beste kraamzorg

Natuurlijk is het voor jouw het belangrijkste om verzekerd te zijn van goede kraamzorg. Bij Careyn Kraamzorg is dit een gegeven. Niet alleen streven wij ernaar dat je slechts een kraamverzorgster ziet tijdens jouw kraamperiode. Wij doen er ook alles aan om het aantal geindiceerde uren te garanderen. Bovendien zijn onze kraamverzorgsters echte professionals die hun vak verstaan. Door de goede scholingsfaciliteiten zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Meld je nu aan en maak kans op een buggy van Maclaren

Aanmelden kraamzorg CareynMeld je je nu in en valt je eerste zorgdag in 2015? Dan ben je bij Careyn Kraamzorg niet alleen verzekerd van de beste zorg. Je maakt ook kans op een van de 4 buggy's van MacLaren die wij iedere maand gaan verloten. Iedereen die zich bij ons aanmeldt en die (bij de eerste indicatie) 45 uur of meer zorg afneemt, loot automatisch mee naar deze fraaie buggy. Handig als je kindje straks wat groter is. Wil je meer weten over deze actie? Kijk dan op de speciale actiewebsite. Je vind hier niet alleen uitleg over de actie. Ook de complete actievoorwaarden staan hier vermeld. Zo weet je meteen wat je moet doen om mee te loten. Direct aanmelden voor kraamzorg bij Careyn kan natuurlijk ook. 

*Bekijk de volledige actievoorwaarden.