Nieuws
19 mei, 2017

Officiele opening Mama Cafe in Waddinxveen

Namens Careyn Kraamzorg waren wij, Sarina Houweling en Daphne Hakkesteegt aanwezig bij de opening van het Mama Café in Waddinxveen! Het Mama Café is gevestigd Jan Dorrekenskade – Oost 20, bij Verloskundige Praktijk Promessa uit Waddinxveen. Namens onze organisatie hebben we het Mama Café een snoep pot overhandigd met snoep in de Careyn kleuren, Oranje en Groen!

We werden welkom geheten met koffie en koek of cup cake. De Ruimte was gezellig ingericht met stoelen en speelgelegenheid voor kleine kindjes.

Rond 11.15 uur werd het Mama café officieel geopend door Wethouder Nieboer. Zij benadrukte het belang van het contact tussen moeders om ervaringen en tips uit te delen. Zo’n 50 jaar geleden was het vanzelfsprekend dat moeders samen kwamen, bijvoorbeeld om de was samen buiten te hangen. Tegenwoordig zijn de moeders meer op de sociale media te vinden maar is het ook erg belangrijk om persoonlijke contacten te hebben. Daar is dus het mama café een prachtig initiatief voor!

Na de officiële opening waarbij overigens geen lintje door is geknipt was er een gezellige verloting van cadeautjes! Sarina en ik vielen allebei tot onze verrassing in de prijzen! Na gezellig gekletst te hebben vertrokken we voor ons onverwachts bepakt en bezakt en wensen we het Mama Café Waddinxveen veel bezoeksters toe! Waarbij ook de onderlinge verbondenheid gevoeld mag gaan worden en het doel van het Mama Café behaald mag worden!

Daarnaast hopen we natuurlijk ook dat de bezoeksters van het Mama Café van onze Kraamzorg Organisatie op de hoogte zijn en wie weet in de toekomst te mogen begroeten als cliënt!

Daphne Hakkesteegt en Sarina Houweling, kraamverzorgenden Careyn kraamzorg