Nieuws
27 jun, 2014

Samenwerking Careyn Kraamzorg en Medipoint

Sinds enkele weken werkt Careyn Kraamzorg samen met Medipoint. Klanten van Careyn Kraamzorg kunnen nu eenvoudig materialen voor de kraamperiode lenen via Medipoint. Via de zorgconsulente, en over enkele weken ook via de website, kan de klant aangeven welke materialen zij bij Medipoint wil lenen. Deze spullen worden dan kosteloos geleverd en op de afgesproken datum weer opgehaald.

Uitleenmaterialen kraamperiode
Het beroep kraamverzorgende is fysiek zwaar. Er moet veel worden gebukt en getild. Bijvoorbeeld bij het geven van hulp bij borstvoeding of het in bad doen van het kindje. Een goede werkhouding is hierbij belangrijk. Als werkgever vragen wij onze klanten dan ook om een aantal zaken goed te regelen voor de bevalling en kraamperiode.  Alleen dan kan de kraamverzorgende haar werk op een goede manier doen en de kwaliteit leveren waar Careyn Kraamzorg voor staat. Vanaf nu is het dan ook mogelijk deze materialen eenvoudig en kosteloos te lenen bij Medipoint:

  • bedverhogers
  • ondersteek
  • rugsteun
  • toiletstoel
  • douchekruk

Medipoint is de grootste aanbieder van zorg- comforthulpmiddelen. In overleg met de klant worden de spullen thuis geleverd. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de kraamperiode een extra bestelling te doen als bijvoorbeeld blijkt dat de kraamvrouw een douchekruk nodig heeft.

Kosteloos
Al de materialen worden vergoed vanuit het basispakket van de zorgverzekering en worden door Medipoint gratis in bruikleen gegeven aan klanten van Careyn Kraamzorg. De klant hoeft hier niets voor te betalen.

Kraampakket
Het is ook mogelijk om een kraampakket aan te kopen via Medipoint. Dit kraampakket kost €22,50.  Als dit kraampakket tegelijkertijd besteld wordt met de andere hulpmiddelen, dan worden hiervoor geen verzendkosten in rekening gebracht.

(Extra) bestelling tijdens kraamweek
Het kan voorkomen dat pas tijdens de kraamweek zelf blijkt dat er (extra) hulpmiddelen nodig zijn zoals een douchekruk. Ook dan kan dit worden aangevraagd bij Medipoint. Zij zullen deze spullen dan kosteloos naleveren.