Nieuws
30 sep, 2014

Zwanger? Bezoek dan een van onze kraaminformatiemarkten!

Speciaal voor aanstaande ouders organiseren wij op onze vestigingen in Alpen aan den Rijn en Vlaardingen een gezellig kraaminformatiemarkt. In Vlaardingen bent u van harte welkom op zaterdag 4 oktober en in Alphen aan den Rijn op zaterdag 11 oktober. 

Op beide vestigingen wordt op deze dag een uitgebreid assortiment aan informatie en producten rondom de zwangerschap, kraamtijd en baby’s aangeboden. Bovendien kun je diverse leuke en interessante workshops volgen.

Kraaminformatiemarkt

De kraaminformatiemarkt is een leuke en interessante dag voor (aanstaande) ouders. Er zijn er verschillende kraampjes met producten en diensten rondom je zwangerschap en kraamtijd. Zo is in Alphen aan den Rijn Knuffels&Kusjes aanwezig met een leuke stand en in Vlaardingen staan er standjes met onder andere babyfotografie en babymassage. Ook voor de (oudere) kindjes wordt en van alles geregeld. Kortom, genoeg te doen voor jou en je gezin! 

Workshops

Naast de gezelligheid en informele sfeer rondom de diverse kraampjes, worden er tijdens de kraaminformatiemarkt verrschillende workshops verzorgd:

Vlaardingen:

  • Workshop kraamzorg, verzorgd door een zorgconsulent en kraamverzorgende
  • Workshop over borst- en flesvoeding, verzorgd door een lactatiekundige
  • Workshop verloskunde, verzorgd door een verloskundige

Alphen aan den Rijn:

  • Workshop Kraamzorg, verzorgd door een zorgconsulente (11.15uur, 12.15uur en 13.15uur)
  • Workshop borst- en flesvoeding, verzorgd door een lactatiekundige (11.45uur, 12.45uur en 13.45uur)

Waar en wanneer?

Op de vestiging Vlaardingen ben u van harte welkom op zaterdag 4 oktober van 11.00uur tot 15.00uur (adres: Over de Dammen 4). 

Op de vestiging in Alphen aan de Rijn wordt de kraaminformatiemarkt georganiseerd op 11 oktober van 11.00uur tot 15.00uur (adres: Euromarkt 9).  

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en de inloop is vrij.

Wil je er zeker van zijn dat je mee kan doen met de workshops? Stuur dan voor Vlaardingen een e-mail naar T.Weijs@careynkraamzorg.nl en voor Alphen aan den Rijn naar m.lenting@careynkraamzorg.nl.