Nieuws
24 jun, 2015

Zwanger? Bezoek dan onze kraaminformatiemarkt!

Speciaal voor aanstaande ouders organiseren wij op onze vestigingen in Alpen aan den Rijn en Vlaardingen een gezellige kraaminformatiemarkt. In Vlaardingen bent u van harte welkom op zaterdag 10 oktober. 

Op deze dag wordt een uitgebreid assortiment aan informatie en producten rondom de zwangerschap, kraamtijd en baby’s aangeboden. Bovendien kun je diverse leuke en interessante workshops volgen.

Kraaminformatiemarkt
De kraaminformatiemarkt is een leuke en interessante dag voor (aanstaande) ouders. Er zijn er verschillende kraampjes met producten en diensten rondom je zwangerschap en kraamtijd. Zo staan er standjes met onder andere babyfotografie en babymassage. Ook voor de (oudere) kindjes wordt en van alles geregeld. Kortom, genoeg te doen voor jou en je gezin! 

Workshops
Naast de gezelligheid en informele sfeer rondom de diverse kraampjes, worden er tijdens de kraaminformatiemarkt verrschillende workshops verzorgd:

• Workshop kraamzorg, verzorgd door een zorgconsulent en kraamverzorgende
• Workshop over borst- en flesvoeding, verzorgd door een lactatiekundige
• Workshop verloskunde, verzorgd door een verloskundige

Waar en wanneer?
Op de vestiging Vlaardingen ben u van harte welkom op zaterdag 27 oktober van 11.00uur tot 15.00uur (adres: Over de Dammen 4). Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en de inloop is vrij.

Wil je er zeker van zijn dat je mee kan doen met de workshops? Stuur dan voor Vlaardingen een e-mail naar T.Weijs@careynkraamzorg.nl en voor Alphen aan den Rijn naar m.lenting@careynkraamzorg.nl.