Nieuws
14 apr, 2015

Zwanger? Kom naar de Kraaminformatiemarkt in Alphen a/d Rijn!

Speciaal voor aanstaande ouders organiseert Careyn Kraamzorg Alphen a/d Rijn in samenwerking met diverse lokale bedrijven en organisaties, een gezellige Kraaminformatiemarkt. Tijdens deze dag wordt een uitgebreid assortiment aan informatie en producten rondom de zwangerschap, kraamtijd en baby’s aangeboden en kunnen er gratis interessante workshops gevolgd worden. De Kraaminformatiemarkt vindt plaats op zaterdag 18 april van 10:00–14:00 uur op de vestiging van Careyn Kraamzorg op de Euromarkt 9 in Alphen aan de Rijn.
 

Workshops en kraampjes

De kraaminformatiemarkt is een leuke en interessante dag voor (aanstaande) ouders met workshops over kraamzorg en borst/flesvoeding. Ook is er een lactatiekundige aanwezig aan wie je vragen kunt stellen. Verder zijn er verschillende kraampjes met allerlei leuke en praktische producten en diensten op het gebied van zwangerschap en baby’s zoals zwanger- en geboortefotografie, kinderopvang, draagdoekconsulente, geboortepresentjes etc.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en de inloop is vrij vanaf 10:00 uur.

Inschrijven voor één of meerdere workshops, kan via een mail aan: m.lenting@careynkraamzorg.nl.

Naast de gezelligheid en informele sfeer rondom de diverse kraampjes, worden er tijdens de kraaminformatiemarkt 2 verschillende workshops verzorgd:

  • Workshop kraamzorg, verzorgd door een zorgconsulent en kraamverzorgende
  • Workshop over borst- en flesvoeding, verzorgd door een lactatiekundige

Gratis geschenk naar keuze

Zwangeren die hun kraamzorg nog niet geregeld hebben, kunnen dit ter plekke doen. Mensen die dit tijdens de kraaminformatiemarkt doen, mogen bovendien een mooi geschenk naar keuze uitkiezen bij een van onze standhouders!