Nieuws
16 jun, 2014

Zwanger? Kom naar de Work Shop Kraammarkt in Vlaardingen!

Speciaal voor aanstaande ouders organiseren wij op onze vestiging in Vlaardingen in samenwerking met diverse lokale bedrijven en organisaties, weer een gezellige Work Shop Kraammarkt. Tijdens deze dag wordt een uitgebreid assortiment aan informatie en producten rondom de zwangerschap, kraamtijd en baby’s aangeboden. Bovendien kun je diverse leuke en interessante workshops volgen.

Kraaminformatiemarkt

De kraaminformatiemarkt is een leuke en interessante dag voor (aanstaande) ouders. Er zijn er verschillende kraampjes met onder andere geboortekaartjes, geboorte-fotografie, kinderopvang, geboortepresentjes, zwangerschapsmassage, mama mozaïek etc. En ook voor de (oudere) kindjes is er genoeg te doen. Kortom, genoeg te doen voor jou en je gezin! 

Workshops

Naast de gezelligheid en informele sfeer rondom de diverse kraampjes, worden er tijdens de kraaminformatiemarkt 3 verschillende workshops verzorgd:

  • Workshop kraamzorg, verzorgd door een zorgconsulent en kraamverzorgende
  • Workshop over borst- en flesvoeding, verzorgd door een lactatiekundige
  • Workshop verloskunde, verzorgd door een verloskundige.

Waar en wanneer?

De kraaminformatiemarkt vindt plaats op zaterdag 21 juni van 11:00–15:00 uur op de vestiging van Careyn Kraamzorg op Over de Dammen 4 in Vlaardingen. Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en de inloop is vrij vanaf 11:00 uur.

Wil je er zeker van zijn dat je mee kan doen met de workshops? Stuur dan een e-mail naar T.Weijs@careynkraamzorg.nl.