Nieuws
19 apr, 2016

Zwanger? Kom naar onze kraaminfomarkt

Speciaal voor aanstaande ouders organiseert Careyn Kraamzorg Vlaardingen in samenwerking met diverse lokale bedrijven en organisaties, weer een gezellige Kraaminformatiemarkt. Ook dit maal weer bij Zalencentrum de Ark in Schiedam.
Tijdens deze dag wordt een uitgebreid assortiment aan informatie en producten rondom de zwangerschap, kraamtijd en baby’s aangeboden en kunnen gratis diverse leuke en interessante workshops gevolgd worden. De Kraaminformatiemarkt vindt plaats op zaterdag 23 april van 10:00–13:00 uur in Zalencentrum de Ark, Hargplein 101 in Schiedam.

 

Workshops en kraampjes

De kraaminformatiemarkt is een leuke en interessante dag voor (aanstaande) ouders met gratis workshops over kraamzorg, voeding en verloskunde en allerlei kraampjes met o.a. geboortekaartjes, geboortefotografie, kinderopvang, geboortepresentjes, zwangerschapsmassage, zwangerschapskleding etc. Ook de (oudere) kindjes zijn van harte welkom.

Er zijn geen kosten verbonden aan deelname en de inloop is vrij vanaf 10:00 uur. Inschrijven voor één of meerdere workshops, kan via een mail aan: t.weijs@careynkraamzorg.nl.

Ruime locatie

Voorheen vond de Kraaminformatiemarkt altijd plaats op onze eigen vestiging in Vlaardingen. Vorig jaar hebben we dit verplaatst naar het Zalencentrum de Ark waar we meer ruimte tot onze beschikking hebben. Ook dit keer vindt de kraammarkt hier weer plaats. Het adres is: Hargplein 101, 3121 VG Schiedam.

We maken er een gezellige plek van waar je alles komt te weten over de periode van zwangerschap, bevalling en kraamtijd. De bezoekers krijgen een uitgebreid assortiment aan informatie over producten en diensten die aansluiten bij de zwangerschap, de kraamtijd en baby’s voorgeschoteld.

Naast de gezelligheid en informele sfeer rondom de diverse kraampjes, worden er tijdens de kraaminformatiemarkt 3 verschillende workshops verzorgd:

  • Workshop kraamzorg, verzorgd door een zorgconsulent en kraamverzorgende
  • Workshop over borst- en flesvoeding, verzorgd door een lactatiekundige
  • Workshop verloskunde, verzorgd door een verloskundige.

Inschrijven voor één of meerdere workshops, kan via een mail aan: t.weijs@careynkraamzorg.nl.