Over ons

Over ons

Met zo’n 600 kraamverzorgenden levert Careyn Kraamzorg zorg in zo’n 10.000 gezinnen per jaar. Ons werkgebied omvat grote delen van Zuid-Holland, Utrecht en Noord-Brabant. Careyn Kraamzorg B.V. is ingeschreven in het handelsregister KvK Den Haag onder nummer 27309215. De algemene voorwaarden zijn gedeponeerd bij de griffie van arrondissementsrechtbank te Den Haag onder nummer 22-2006. De jaarcijfers van Careyn Kraamzorg worden gepubliceerd via de website van het CIBG, www.cibg.nl.

Onderdeel van Careyn

Careyn Kraamzorg maakt sinds 2002 deel uit van het Careyn. Het Careyn-concern levert een volledig en toonaangevend assortiment van preventie, zorg, behandelings- en woondiensten. De naam Careyn is een samenvoeging in een moderne spelling van de begrippen ‘care’ (zorg) en “rein” (zuiver).

Fusies

Careyn Kraamzorg, voorheen Kraamzorg Delfland, is voortgekomen uit drie regionale kraamcentra, namelijk kraamcentrum Maassteden, kraamzorg Pijnacker/Nootdorp en kraamcentrum Delft e.o. In de loop van de jaren is de organisatie door fusies uitgebreid met Kraamzorg thuiszorg Breda, kraamzorg Gouwezorg (NedZorg) en Kraamzorg Flexicare.

Managementteam

Het managementteam is verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en wordt ondersteund door een vakinhoudelijke staf van lactatiekundigen, praktijkopleiders en een ondersteunende staf.