Ervaringen

Ervaringen

Compliment voor Sandra Kusters
Wij willen graag een compliment geven aan Sandra voor de superfijne kraamzorg de afgelopen dagen. Ze is echt een topper. Naast de goede tips en hulp in huis ook gezellige momenten gehad met onze kleine Ruben erbij op de bank met een koffie. Mochten wij een tweede kindje krijgen zouden wij heel graag haar weer hebben tijdens de kraamweek.

Familie van Gestel, Breda, dec 2014

Compliment voor Sandra Mureau
Kraamzorg door Careyn is ons zeer goed bevallen. Na een eerste intake werd al wel duidelijk dat een eerste click met de kraamverzorgster uitermate belangrijk was. Nadat we ontslagen waren uit het ziekenhuis liep naadloos de zorg over en stond onze kraamverzorgster al klaar voor ontvangst thuis. Een prima organisatie en dat is toch wel erg prettig als het je eerste kleintje is. De click was er meteen en de combinatie van vriendelijkheid en deskundigheid maakte haar tot een visitekaartje van het bedrijf. Een echte topper die proactief en dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Tijdig wist ze haar advies en zorg met ons te delen, of het nu ging om herstel van moeder, of een verwijzing naar de kinderarts (met tussenkomst verloskundige). Ook onderhield ze contact tijdens deze tussentijdse opname én stond wederom voor ons klaar toen we weer thuis kwamen.
Aan het eind van onze kraamtijd werd Sandra zelf ziek en onderhield tijdens en nadien nog even contact om eea goed af te sluiten. Voor twee dagen hebben we een andere kraamverzorgster gehad wat ook prima bevallen was. We merkte wel dat we al zo goed op weg waren geholpen dat we autonoom konden handelen deze laatste dagen. Afsluitend bleek dat de overdracht naar het consultatiebureau niet was verzonden en wij een week later nog geen contact hadden hiermee. Een actie die Sandra bij een afsluitend contactmoment alsnog meteen oppakte. Kortweg, een topervaring en wat ons betreft een voorbeeld en aanwinst voor Careyn!!

Familie van der Heiden, Etten-Leur, dec 2014

Compliment voor Hetty Hock
Wij willen graag onze kraamverzorgende Hetty bedanken voor een heerlijke kraamweek. Hetty is ontzettend lief, verzorgend en altijd vrolijk. Ze weet van aanpakken is erg kundig en heeft ons als kersverse ouders veel geleerd en vertrouwen gegeven in het verzorgen van onze dochter Isa. Ze heeft de gave om onzichtbaar te zijn en toch op de juiste momenten voor je klaar te staan. Ze is ernorm betrokken want ze heeft een paar dagen nadat ze weg was nog gebeld om te vragen hoe het ging. Hetty oefent haar vak duidelijk met liefde en passie uit!  Hetty bedankt! Wij waren erg blij met je!

Familie Schouten, november 2014 (regio Breda)

Compliment voor Ellie Helbers en stagiaire Diane
Zowel Ellie Helbers als stagiaire Diane worden momenteel ontzettend gemist in ons gezin, hoewel we volledig zijn klaargestoomd om het nu alleen te doen, we alle punten van de checklist hebben doorgenomen en het ook hartstikke goed gaat met de verzorging van onze dochter was het zo gezellig en heb vooral ik toch wat traantjes moeten laten toen de kraamtijd er weer op zat.
Nogmaals mijn complimenten voor de medewerkers van Careyn Kraamzorg, wij hadden ons een leukere kraamtijd kunnen wensen met Ellie en Diane in ons gezin. Wij zullen familie/kennissen Careyn Kraamzorg ook zeker aanraden en de goede ervaring met Elle en Diane ook zeker delen. Als ik een cijfer mag geven op een schaal van 1 t/m 10, geef ik beide dames een dikke 10.

Familie Voskuil, Capelle a/d IJssel, november 2014

Compliment voor Jenneke Isarin
Ik zag de mogelijkheid om een compliment in te sturen en via deze weg wil ik Jenneke nogmaals bedanken voor de goede zorgen en adviezen voor ons kindje en ons. De voeding verloopt zo goed, en dat was vast niet gelukt zonder al je hulp! We nemen je adviezen ter harte en gaan volop genieten van onze kleine meid. Dank je wel voor alles!

Familie van Dorp, Vlaardingen, oktober 2014

Compilment voor Christa Verkleij
Wij hebben in september 2014 een super kraamweek gehad door de goede zorgen van Christa Verkleij. Christa, nogmaals heel erg bedankt voor al jouw hulp!

Familie Droogh, Benthuizen

Compliment voor Wilma van Holten
In september hebben wij onze mooie dochter mogen krijgen.Na een kort (preventief ) ziekenhuisverblijf maakten we kennis met onze kraamzorgverzorgende Wilma van Holten. Ik kan niet onder woorden brengen wat een fantastische, zorgzame, lieve, begripvolle en symphatieke vrouw dit is! Wilma denkt met ons mee en biedt oplossingen die wij niet durfden te vragen.
Mijn vrouw heeft tijdens de zwangerschap , de bevalling en de periode na de bevalling van onze oudste een traumatische periode achter de rug door bepaalde omstandigheden. Wilma voelt deze situatie aan en is heeft zich in zeer korte tijd ontwikkeld tot een baken van steun en vertrouwen voor mijn vrouw! Ik zie het vertrouwen en geluk van mijn vrouw toenemen. Ze wordt gerust gesteld, ontzorgd en gewezen op het geluk wat we hebben!
Een vrouw die we (ook onze oudste) ons altijd zullen blijven herinneren en waarbij we allebei de nodige traan zullen laten als deze ons op korte termijn weer moet verlaten! Koestert u deze medewerker alstublieft want dit is in onze ogen de ster van Careyn!

Familie R, ’s Gravendeel, september 2014

Complimenten voor Vanessa Kraan-Elfering en Angelle vd Beukel
Nu alweer een maand verder maar wat een heerlijke tijd hebben wij gehad! Lieve zorgzame meiden en super lief voor onze jongste én oudste zoon! Meiden ik hoop op een dikke vette eindejaarsbonus voor jullie dit jaar 😉

Familie van den Ende, augustus 2014

Compliment voor Nicolien v.d. Berg
Nicolien heeft ervoor gezorgd dat ik een TOP kraamweek heb gehad. Ik had me geen betere en leukere kraamhulp kunnen voorstellen!

Mw. van de Velde, ’s Gravenzande, augustus 2014

Compliment voor Yvonne Daalmeyer
In mei is ons zoontje geboren. Toen we na een paar vermoeiende dagen eindelijk naar huis mochten (ukkie moest een paar dagen op de couveuse afdeling verblijven) stond Yvonne voor ons klaar. We begonnen als kersverse ouders zonder enig idee/ervaring aan dit nieuw avontuur. Yvonne heeft ons in een week helemaal klaar gestoomd en ons zoveel bij geleerd.
In tijden dat we er helemaal door waren stond ze voor ons klaar en zorgde niet alleen voor ons kleintje maar ook voor ons.
We hebben flink kunnen lachen met haar en het voelde helemaal vertrouwd aan dat ze ons elke dag steunde..
Streng kon ze ook voor ons zijn. Ik was er helemaal doorheen en werd door haar naar bed gestuurd om te rusten.. Maar moest wel mijn telefoon en ipad inleveren.. Zodat ik ook echt mijn rust zou pakken. Haha super van haar!
Mochten we ooit een 2e krijgen.. Dan gaat ons voorkeur naar Yvonne!

Familie S. Den Haag, juli 2014

Compliment voor Sylvia van Bedaf
Graag willen wij via deze weg onze dank uitspreken voor de kraamzorg die wij gekregen hebben. Sylvia van Bedaf heeft ons uitstekend geholpen gedurende de kraamperiode. Naast haar enorme inzet en leuke omgang met Tieme, heeft ze er ook een gezellige periode van gemaakt. Dankzij Sylvia hebben we een onvergetelijke tijd gehad waarbij we veel hebben geleerd en enorm ontzorgd zijn.

familie Sebregts, juli 2014

Compliment voor Denise Toonen
Wij hadden een super kraamhulp, ze was er voor mij en voor mijn gezin. Denise nam echt de tijd voor ons en legde ales goed uit. Ik heb het super ervaren; zo iemand mag altijd komen!!

Sanne Schiltman, Zoetermeer, juni 2014

Compliment voor Alice Makkinga
Vorig jaar augustus ben ik (te vroeg) bevallen van mijn dochter. Na een paar dagen ziekenhuis mochten we naar huis en kwam Alice Makkinga bij ons als kraamverzorgende. Alice is een super lieve vrouw, leerde me heel veel en gaf ons waardevolle adviezen. Ik kreeg extra dagen zorg voor mijn premature dochter en Alice was er al die tijd. Ze gaf me veel steun en raad hoe ik mijn dochter straks zelf kon verzorgen.
De maanden daarna waren nog wel zwaar voor mijn dochtertje en mij, we moesten door complicaties regelmatig terug naar het ziekenhuis. Maar nu na 9 maanden gaat het heel goed en dank ik Alice voor het vertrouwen en de steun die zij mij altijd heeft gegeven.
Daarom wil ik haar in het zonnetje zetten want zo’n vrouw als Alice krijg je niet gauw weer!

Riana Koops, Naaldwijk, juni 2014

Compliment voor Kim Reuvers
Hierbij een compliment voor onze kraamhulp Kim Reuvers, wij zijn zeer tevreden over haar manier van werken. Wij hebben de kraamperiode dan ook als zeer prettig ervaren en vinden het dan ook heel jammer dat de tijd zo snel voorbij gevlogen is.

Familie Ouwens / Breevaart , Numansdorp, mei 2014

Compliment voor Jolanda Korsten
Wij willen Careyn, en in het bijzonder onze kraamverzorgende Jolanda Korsten, van harte bedanken voor een prachtige kraamweek na de geboorte van onze dochter Imke. Wij hebben Jolanda leren kennen als een toegewijde, lieve en hardwerkende vrouw, die niet alleen oog had voor de verzorging van Imke en de kersverse moeder en vader, maar ook voor het reilen en zeilen in huis, iemand die van aanpakken weet en haar werk met zichtbaar plezier en liefde doet. We hebben ten volle kunnen genieten van een onvergetelijk week!

familie Beirnaert, Etten-Leur
mei 2014

 

Compliment voor Denise Toonen
Wij willen graag Denise Toonen bedanken voor de hulp van afgelopen week. Een betere kraamhulp konden we ons niet wensen. Vriendelijk, behulpzaam, zorgzaam en zeer professioneel. Jarno, onze andere zoon, werd bij alles betrokken en vond haar superlief. Van ons krijgt zij een dikke 10+. We zullen haar missen!

Familie van den Baard / Boer, Bergschenhoek
mei 2014

 

Compliment voor Wil Roodenburg
Wij hebben een hele fijne kraamtijd gehad na de geboorte van onze dochter Lotte door Wil Roodeburg. Wij willen haar hiervoor bedanken. We hebben maximaal kunnen genieten. Ze is een harde werker, kundig en daarnaast ook gezellig! Ze heeft een prettige sfeer gecreëerd voor ons, de katten en de kraamvisite! Ze draaide makkelijk mee in ons huishouden. Ze had alle aandacht voor Lotte en wist alles daarnaast ook nog goed te organiseren. Top!

Familie Kooij / Van Dijk , Harmelen
april 2014

 

Compliment voor Beate Feichtenberger
Langs deze weg zouden wij Beate Feichtenberger een extra compliment willen doen toekomen. Zij heeft ons perfect verzorgd en begeleid de afgelopen week, en mede door haar inspanning en vakbekwaamheid hebben wij een zorgeloze, leuke, maar ook leerzame week gehad! Fantastisch!

Familie Vorstenbos, Schiedam
maart 2014

 

Compliment voor Nancy Haneveld
Wij willen graag een compliment geven aan Nancy Haneveld. Zij heeft ons tijdens de kraamweek ontzettend veel geleerd. Ze is erg geduldig en geeft steun en tips waar nodig. Wij kijken met een ontzettend fijn gevoel terug op deze kraamweek. Nancy heeft ons deze week veel geholpen met de voedingen en alle andere nieuwe zaken die op ons pad kwamen. Ze heeft ons naast alle informatie ook heerlijk in de watten gelegd! Ze was ook ontzettend lief en zorgzaam voor ons dochtertje, zo leuk om te zien! Nancy heeft liefde voor haar vak en dit straalt ze ook langs alle kanten uit. Nancy je bent een topper! Careyn mag ontzettend trots zijn met medewerkers zoals Nancy!!

familie Nelen, Breda
maart 2014

 

Compliment voor Mariëlle Lansbergen-van Winden
Mariëlle is echt een fantastische ervaren kraamverzorgster! Nadat ze 6 weken geleden ook de verzorging bij mijn zus heeft gedaan, was ik heel erg blij dat het zo uitkwam dat ze ook bij ons aan de slag kon.
Ze is een harde werker die ons echt top heeft begeleid. Ze geeft je de ruimte om zelf te leren en neemt daarnaast ook veel zelf initatief. Ik heb veel met haar gelachen, genoten van haar kookkunsten en veel geleerd van haar (schoonmaak)kennis en praktische tips! Geweldig om het leven als kersvers gezinnetje op deze manier te starten!

Sjoerd en Diana, Rotterdam
maart 2014

 

Compliment voor Marjolein Vogel
Bij deze wil ik een compliment geven aan Marjolein Vogel. Zij heeft de afgelopen week ons gezin verzorgt na de geboorte van onze zoon. Wij hebben haar aanwezigheid als zeer prettig ervaren. Op de juiste momenten kwam ze gezellig even kletsen en op de andere momenten ging ze haar ‘eigen gang’. Niets is haar teveel, niet voor de kraamvrouw noch bij de zorg voor de overige gezinsleden. Samen met stagiair Femke heeft zij ons een onbezorgde kraamtijd gegeven!

Familie van der Ploeg, Vlaardingen
februari 2014

 

Compliment voor Addy Bostelaar
Ik ben erg tevreden over mijn kraamweek met Addy Bostelaar. Ze is erg goed in haar vak en heeft er veel liefde voor. Vanaf het begin geeft ze een vertrouwd gevoel en is ze professioneel bezig met het gezin! Alles werd zo goed structureel en duidelijk uitgelegd. Ook ben ik blij met de aantekingen. Kortom een TOP tijd en een TOP kraamverzorgster. We zullen haar de komende dagen zeker missen! Een week waar we vaak nog over zullen hebben!!

Prateesha Janki, Rijswijk
februari 2014

 

Compliment voor Yvonne Daalmeijer
Dit is de 2e keer dat ik bij Careyn Kraamzorg zit en had het liefst mijn vorige kraamverzorgster gehad. Maar omdat ze er niet meer werkte kreeg ik iemand anders. In eerste instantie zag ik hier tegenop, maar uiteindelijk kreeg ik Yvonne Daalmeijer. Vanaf de 1e minuut heb ik een klik met haar en mijn dochter loopt met haar weg! Hoe geweldig! Ook hoe ze er voor mij is als ik er doorheen zit! Hoe ze mijn kinderen verzorgd alsof het eigen is! Dat geeft zo’n goed en fijn gevoel! Ze zorgt voor regelmaat en structuur en dat was ik behoorlijk kwijt! Wou echt dat mijn kraamtijd nog langer zou duren want zo’n topmens om je heen doet me super goed! Bedankt voor alles Yvonne, we zullen je vreselijk missen als je weg bent!

Miranda Sourour, Den Haag
februari 2014

 

Compliment voor Nancy Haneveld
Onze kraamverzorgster was Nancy Haneveld en wat hebben we het getroffen met haar! De klik was vanaf het begin goed. We konden merken dat Nancy écht plezier heeft in haar werk. Ze was ontzettend lief voor ons kleine meisje, dat was voor ons heel prettig om te zien. Ze heeft ons heel goed geholpen en veel informatie gegeven. Het is ons eerste kindje, dus het was toch allemaal nieuw en spannend.
Nancy heeft mij vooral heel goed geholpen met mijn borstvoeding. Dit liep niet allemaal soepel, maar door haar inzet is het gelukt om het allemaal op de rit te krijgen. Ze heeft echt meegedacht.
Als we ooit een tweede kindje zouden krijgen, dan zouden we Nancy graag weer als kraamverzorgster hebben! Iedereen die haar de komende tijd als kraamverzorgster krijgt boft maar!

Mw. Visser, Breda
januari 2014

 

Compliment voor Marieke Breederveld-Buitelaar
In januari heeft Marieke Breederveld-Buitelaar ons geholpen in onze kraamweek. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren! Bij Marieke was alles lekker ongedwongen en ze is een fijn persoon.

Familie van der Have, Vlaardingen
januari 2014

 

Compliment voor Nathalie Boon
Toen ik na de geboorte van mijn dochter in januari eenmaal naar huis mocht kreeg ik kraamhulp van Careyn. En wat hebben we ervan genoten! Bij de vorige zwangerschap (5jaar geleden) hebben wij geen kraamtijd gehad omdat ons zoontje lange tijd in het ziekenhuis heeft doorgebracht. Nu was het dan ook extra genieten en we hebben het zo getroffen met onze lieve kraamverzorgster Nathalie Boon.
Graag willen we onze waardering uitgespreken over de goede zorg van Careyn, en zeker voor Nathalie, voor onze dochter en haar grote broer, die heel leuk bij alles betrokken werd. Wij hebben van deze kraamtijd dubbel en dwars mogen genieten en dat is een hele bijzondere ervaring voor ons geweest, mede dankzij Nathalie die er voor ons was.

Familie van Slobbe, Vlaardingen
januari 2014

 

Compliment voor Jennifer Venetiaan en Ank Flinterman
Wij willen Ank ontzettend bedanken voor al haar hulp!!!! Zij heeft super gezorgd voor Niek, voor mijzelf, voor mijn vriend en de katten. Ik heb zoveel van haar geleerd! (ben nog steeds bang dat ik alles vergeet of ga vergeten ;-). Wij zijn, ook de katten, erg op haar gesteld geraakt en hopen haar nog eens tegen te komen of te zien. Ze is een topkraamhulp!!

Ook willen wij Jennifer bedanken voor de eerste twee dagen dat zij bij ons in huis was! Jennifer heeft ons goed op weg geholpen dit eerste weekend. Ze heeft zich volledig ingezet en ons veel tips gegeven! We boften de eerste twee dagen met zo’n superfijne kraamhulp. De week erna hebben we ook al zo’n superhulp gehad, maar het was zeer fijn om Jennifer als hulp te hebben als je zo nietswetend uit het ziekenhuis komt! Jennifer bedankt!

Familie Smilde/Bolhuis, Capelle a/d IJssel
januari 2014

 

Compliment voor Mariëlle Lansbergen-van Winden
Vandaag hebben we onze kraamperiode afgesloten met de kraamverzorgende Mariëlle Lansbergen-van Winden. Wij willen graag via deze weg alvast laten weten dat wij deze dagen als heel fijn hebben ervaren. Mariëlle stapte in ons gezin op een manier die heel natuurlijk aanvoelde. Onze tweeling van 3 jaar hebben het ook heel fijn gehad en een “vreemde” in huis niet als vervelend ervaren. Kortom onze complimenten voor Mariëlle!

Familie Klingens, Pijnacker
november 2013

 

Compliment voor Ank Flinterma-van den Meiracker
Ik wil langs deze weg mijn complimenten uiten voor uw medewerker Ank Flinterman. Ank heeft bij ons de kraamzorg verzorgd voor onze zoon. Ank is voor ons een rots in de branding geweest gedurende de kraamtijd. Ik had het gevoel in deze periode een tweede moeder te hebben. Ank heeft heel veel praktische kennis, is geduldig, kan zich zeer goed aanpassen aan de situaties en heeft een geweldig gevoel voor humor. Het mooiste is hoe ze omgaat met mijn slechte gewoontes. Zij zegt hier niets van, maar kan je lachend aankijken en dan voel je je schuldig. Vaak dacht ik, ze heeft nog gelijk ook…. Ook weet ze te lang blijvende visite vakkundig de deur uit te werken. Ik heb echt diep respect waarop zij met mijn zoon omging en hoeveel kennis zij heeft. Ook de liefde die zij uitstraalde naar mijn zoon en vrouw was prachtig om te zien. Verder kan zij ook met moeilijke medische situaties omgaan en is zij als gesprekspartner een ware verademing. Ik heb ontzettend veel van haar geleerd en u mag als organisatie trots zijn op zulke medewerkers.

Familie van Maurik, Capelle aan den IJssel
november 2013

 

Compliment voor Ciska Raats
Graag willen wij onze complimenten uitspreken over Cisca Raats. Cisca heeft tijdens mijn kraamperiode super gezorgd voor mij, mijn partner en natuurlijk onze liefdesbaby. Cisca is een topvrouw met een zachtaardig karakter, maar weet wel op de momenten dat het nodig is, hier juist op in te spelen. We missen Cisca iedere dag….! Ik had het liefst nog wel meer dagen Cisca in huis gehad…. Want de dagen zijn zo voorbij. Maar helaas hier kunnen jullie ook niets aan doen. Geef deze vrouw een dikke 10 van ons.

Familie Lochten/van Alphen, Rijsbergen
november 2013

 

Compliment voor Bodine de Haan
Wat een topkraamverzorgster is Bodine de Haan! Ze heeft mij super verzorgd en heel goed geholpen met mijn vragen en problemen. Ik vind haar heel kundig! Daarnaast heeft ze heel goed gezorgd voor onze dochter Benthe. Ik vond het soms moeilijk dat ik dit zelf nog niet kon, maar als dan toch iemand anders het moest doen, dan Bodine maar. Ook kon zij heel goed omgaan met mijn zoon, die zal haar nog missen. En dan is ook nog eens alles netjes en mijn hele was weg gewerkt! Kortom een topper die een compliment verdient!

Familie van der Zande, De Lier
november 2013
Compliment voor Mary Hooijmans-Wallaard
Graag wil ik nog even kwijt hoe ontzettend dankbaar wij waren voor onze kraamverzorgster Mary Hooymans-Wallaard. Los van al haar kennis en kunde als ervaren kraamverzorgster was het voor ons ontzettend fijn hoe zij is omgegaan met het feit dat wij in ons gezin ook een kindje hebben verloren. Ze besteedde er voldoende aandacht aan, zonder het de overhand te laten krijgen, ze voelde heel goed aan wat voor ons daarin prettig was en was oprecht geinteresseerd. Dankzij haar aanwezigheid (en ik zou bijna willen zeggen ‘coaching’) heeft onze zoon in de kraamtijd van onze tweede dochter een mooi plekje gehad. Ik denk dat Mary zeker voor gezinnen waar iets dergelijks is voorgevallen een superfijne kraamverzorgster is.

Familie van Weerdenburg, Den Haag
oktober 2013

Compliment voor Marijke Rovers
Vanaf eind augustus hebben wij kraamzorg ontvangen van Marijke Rovers. In de evaluatie hebben wij aangegeven, zeer tevreden te zijn. Middels dit berichtje willen wij nogmaals aangeven zeer blij te zijn geweest met de ontvangen kraamzorg. Helemaal super! Marijke is volgens ons een werknemer om te koesteren.

Familie van der Linden/Dijkmans, Breda
oktober 2013

Compliment voor Mary Hooijmans-Wallaard
n de maand september hebben wij kraamzorg van jullie gehad. Eerst zagen wij er erg tegenop om de teugels uit handen te geven aan een vreemde, maar het is ons zo erg mee gevallen. Daarom stuur ik dit berichtje, een super groot compliment voor Mary Hooijmans-Wallaard. Ze is echt een TOP kraamverzorgster, met een ontzettend gevoel voor humor! We hebben ondanks de pittige eerste week, heel erg genoten van de kraamtijd en de aanwezigheid van Mary.

Familie Reijnhout, Den Haag
oktober 2013
Compliment voor Bianca van Loon
In september heeft Bianca als kraamzorgmedewerker ons gezin bijgestaan na de geboorte van onze tweede dochter. Ik heb haar zorg, vooral ook voor mijn eerste dochter, zeer op prijs gesteld. Wat ik daarnaast zeer waardeer is dat Bianca mij in mijn waarde heeft gelaten. Ik vond en vind het moeilijk om de teugels uit handen te geven en te accepteren dat het goed is om de eerste week veel rust te nemen en hulp te accepteren. Bianca is mij hier zo veel mogelijk in tegemoet gekomen zonder dat het nodig was om dit te expliciet te uiten, met andere woorden, Bianca voelde perfect aan dat ik ruimte nodig had om na de bevalling tot rust te komen en de teugels langzaam te laten vieren. Al met al kijk ik dankzij Bianca met een goed gevoel terug op mijn kraamtijd, ook al was deze lichamelijk / geestelijk gezien pittig.

Familie Mutsaers, Rijen
september 2013

Compliment voor Diana Lodewikus-Aarts
Via deze weg willen wij onze kraamverzorgster Diana Lodewikus-Aarts van harte bedanken voor de geweldige kraamweek! Zonder haar hadden we niet zo’n goede start gehad. We zijn zeer te spreken over haar deskundige zorg en advies en alle extra’s die ze voor ons heeft gedaan in het huishouden! Daarnaast was het ook nog gezellig. Diana bedankt!!

Familie van den Berg, Breda
september 2013

Compliment voor Shirley de Groot-Heupner
Graag wil ik een compliment maken voor mijn geweldige kraamhulp Shirley de Groot-Heupner. Ze straalt een zekere rust uit wat heel erg fijn is, zeker tijdens de drukke kraamweek. Ze heeft de gave om onzichtbaar te zijn en tegelijk staat ze telkens op de juiste momenten klaar. Ik en mijn man hebben de kraamweek als zeer plezierig ervaren en keken elke dag uit naar haar komst. Kortom, we hadden ons geen fijnere kraamhulp kunnen wensen.

Familie Smit, Hoek v. Holland
augustus 2013

Compliment voor Jerney van der Houwen
Ik heb kraamzorg gehad van Jerney v/d Houwen wat wij als zeer prettig hebben ervaren. Ze is deskundig en luistert goed naar je, verder kan ze goed omgaan met andere kinderen die in huis aanwezig zijn en kan ik haar iedereen aanbevelen.

Familie Hulspas, Vlaardingen
augustus 2013

Compliment voor Lyane Aperloo
Onlangs hebben wij kraamzorg mogen ontvangen van Lyane Aperloo. Wij hebben dit als zeer prettig, leerzaam en ontspannen mogen ervaren. Wat ook heel lekker was is dat ze zich op ons niveau begaf en ons in onze waarden liet zoals wij zijn. We hebben gelachen maar er was ook een schouder voor mijn kraamtranen. Ondanks dat ze op de laatste dag eigenlijk om 1 uur vrij zou zijn is ze toch mee gegaan naar het ziekenhuis i.v.m. een complicatie. Je merkt ook aan haar dat ze het werk met heel veel liefde en plezier doet. Ze is een kraamverzorgster in hart en nieren en wij bevelen haar zeker aan anderen aan en willen haar bij ons 2e kindje graag weer terug zien!

familie Tjoelker, Zoetermeer
augustus 2013

Compliment voor Irma de Meulder
Toen we het nummer van Careyn belden, kregen we meteen iemand aan de lijn en de hulp was gelijk onderweg. Erg fijn. We waren/zijn erg tevreden over onze kraamhulp! Wij raden haar zeker aan, vooral bij ouders van een 1e kindje. Irma is professioneel maar ook erg lief en attent naar onze tweejarige zoon toe. Ze zong hem zelfs in slaap. Kortom, in mijn kraamweek heeft ze mij na een best heftige bevalling op een roze wolk gehesen, ze was onze stille kracht!

Familie van Trigt, Breda
juli 2013

Compliment voor Suzanne van Doorn
Wij willen graag onze kraamverzorgster Suzanne van Doorn heel erg bedanken voor de hele fijne week die we hadden na de geboorte van ons zoontje Dani! We hebben de kraamtijd heel fijn ervaren dankzij haar hulp! Erg fijn om iemand met zoveel kennis en ervaring gehad te hebben!

Familie Vlaming, Gouda
juli 2013

Compliment voor Annie Ermes
Graag willen wij een compliment achter laten voor onze kraamhulp Annie Ermes. Zij heeft de afgelopen 8 dagen kraamhulp geleverd en dit heeft zij vol overgave gedaan. Zij heeft ons goed gesteund en bij alles geholpen. Dit alles op een hele vertrouwde, rustige manier. Wij hebben veel van haar geleerd en hebben het als een zeer fijne week ervaren. Ook heeft ze zelfs goed voor onze katten gezorgd! Super fijn!!

Familie Ripzaad, Breda
juli 2013

Compliment voor Astrid Meijer
Wij willen graag onze enorme waardering uitspreken voor Astrid Meijer, kraamverzorgster. Astrid heeft mij en onze zoon verzorgd in de kraamweek. Astrid is zeer deskundig en zorgzaam. Zij heeft geduld, kan goed luisteren en pakt zaken adequaat en zorgvuldig op. Zij neemt weinig ruimte in en zorgt er achter de schermen voor dat alles op rolletjes loopt en dat zaken worden behandeld en of opgepakt. Een kraamverzorgster waar uw organisatie heel blij mee mag zijn.

Familie van den Burg / Vergouw, Utrecht
juli 2013

Compliment voor Joke van der Linden
Sinds een aantal weken is ons gezinnetje van 3 uitgebreid met een klein meisje genaamd Ivy Caelyn. Het was een pittige, maar korte bevalling. Hoe blij waren wij om “onze” Joke te mogen ontvangen als steun en toeverlaat! Zij bezit alle kennis als het gaat om kraamzorg en was een enorme hulp in het huishouden. Ze is eerlijk, oprecht, een harde werker, maar ook een gezellig mens 🙂
Wij vonden het dan ook reuze jammer om afscheid van haar te moeten nemen en erachter te komen dat we niet eens een foto van haar en de baby hebben genomen… 🙁 Hoe dan ook; Joke, je was/bent een topper en dat mag gezegd worden!

Familie Eickhoff/Tjin-Asjoe, Den Haag
juni 2013

Compliment voor Wilma Lageveen
Graag willen wij onze complimenten maken over onze kraamverzorgster Wilma. Op het moment dat wij thuis kwamen stond zij klaar om professionele maar tegelijkertijd hartverwarmende zorg te verlenen. Wij hebben veel informatie gekregen waardoor wij veel zelfverzekerder zijn geworden. Ook voor informatie wat betreft borstvoeding. Wilma heeft duidelijk veel plezier in haar werk en verdient een compliment.

Familie F., Gouda
juni 2013

Compliment voor Yvonne Nederhoff en Judy Abbink
Graag geef ik een compliment voor de twee kraamverzorgenden die mij hebben geholpen tijdens mijn kraamweek: Yvonne Nederhoff en Judy Abbink. Wat heb ik een heerlijke kraamweek gehad door deze twee dames! Alles wat ik van kraamzorg had gehoopt en verwacht hebben zij waargemaakt! Wat een gouden duo. Ik vond het zelfs jammer dat de kraamweek was afgelopen.
Toen ik de eerste dag hoorde dat ik twee kraamverzorgenden zou krijgen was ik daar in eerste instantie niet zo blij mee, maar deze dames hebben dat gevoel meteen weggenomen. Ze zijn professioneel, hands on, praktisch, weten zonder dat je er naar hoeft te vragen waar je wel en geen behoefte aan hebt en zijn dus sensitief voor de behoefte van de kraamvrouw. Allereerst heel erg goed en lief voor de baby, goede verzorging van mij en superlief voor onze oudste zoon. Daarnaast was mijn huis spik en span, lag de was elke dag gestreken in de kast, was de badkamer perfect schoon, kreeg ik heerlijke fruitsalades en hadden ze ook nog tijd voor een gezellig gesprekje zonder opdringerig of te veel te zijn. Ik heb ook nog heel veel lol gehad. Ik zou bijna voor een derde kindje gaan als ik zeker zou weten dat ik deze dames weer zou krijgen in de kraamweek. Dit soort mensen tref je niet meer vaak in de huidige dienstverlening. Die moet je als werkgever koesteren en trots op zijn dat je hen als werknemer hebt.
Ik kon ook duidelijk merken dat er een goede overdracht tussen hen had plaatsgevonden (Judy wist precies waar alles stond in huis omdat Yvonne haar dat had verteld). Dat was heel prettig want daardoor hoefde ik niet alles twee keer uit te leggen en had ik geen last van de duobaan. Tot slot ook een compliment voor jullie planning voor het rekening houden met mijn wens voor oudere dames.

Familie Ottenheym, Den Haag
juni 2013

Compliment voor Nancy Haneveld
Thank you very much! Everythings was just perfect. We couldn’t imagine that kraamzorg might be so nice and considerate. We shall definately recommend Careyn to all our friends and come back in case we have more kds in the future. Thank you again for Nancy!

Familie Kolmanovich, Breda
juni 2013

Compliment voor Lia Vermunt
Ik heb 10 dagen kraamhulp gehad en ben zeer tevreden! Haar naam was Lia Vermunt en het is een hele lieve vrouw! Goed voor de kindjes en goed voor Papa en Mama!

Familie Maas, St Willebrord
juni 2013

Compliment voor José Lambregts
ij willen graag laten weten dat we heel erg blij waren met onze kraamverzorgende José Lambregts. Een heel prettig mens om om je heen te hebben, vrolijk, vriendelijk, spontaan en enthousiast en daarnaast zeer deskundig. Op werkelijk iedere vraag van ons als onzekere ouders had zij een goed antwoord. Ook hebben we het aan haar te danken dat het goed is gekomen met de borstvoeding. En dat ik volkomen uitgerust en goed herstellende de kraamperiode afsloot. Kortom, een kraamverzorgende uit duizenden. We hopen dat jullie je realiseren dat je met haar goud in hand hebt!

Familie v.d Berg, Breda
mei 2013

Compliment voor Alice Makkinga
Langs deze weg willen we graag Alice Makkinga bedanken voor de geweldige kraamtijd die wij mochten ontvangen. Wat wij zo bijzonder vonden in de kraamtijd was: Alice kon de aandacht goed verdelen tussen de kraamvrouw, de baby en onze dochter van 4. Ze zorgde voor een goed evenwicht en dit maakt dat onze dochter nu nog steeds als de deurbel gaat roept: Mama, daar is Alice… Verder is Alice zeer kundig en schat ze de situatie zeer juist in. Dit hield dus in, dat ze als het nodig was duidelijk optrad en als het niet nodig was op de achtergrond aanwezig was. Wij vinden dat Alice wel extra in het zonnetje gezet mag worden. Alice nogmaals onwijs bedankt voor de mooie kraamtijd en een megaknuffel van Anouk en Yvan.

Familie Sulsters, Honselerdijk
mei 2013

Compliment
Ik wil Careyn Kraamzorg heel erg bedanken. Tijdens mijn eerste kraamweek heb ik uitstekende hulp en steun gekregen. Toen kraamverzorgster weg was, moest ik huilen. Nogmaals bedankt voor de goede zorgen.

Familie Ertop, Breda
mei 2013

Compliment voor Yvonne Daalmeijer
Graag willen we u laten weten dat wij erg tevreden zijn met de kraamzorg die Yvonne Daalmeijer ons geboden heeft. In april is onze zoon geboren. Na een nachtje in het ziekenhuis te zijn verbleven mochten we naar huis. Yvonne stond al snel voor de deur. Wij zagen er in eerste instantie een beetje tegen de kraamhulp op, dit omdat we bij ons eerste kindje een mindere ervaring hadden qua kraamhulp, ook was dit van een ander bureau.
Yvonne is een keiharde werker. Zij had al direct ons vertrouwen gewonnen. Ze gaf advies en hielp ons met de verzorging. Niet alleen was zij een steun voor mij, ook mijn man werd een hoop werk uit handen genomen. Hij kon zelfs met een gerust hart een paar uurtjes werken. Waren ouders en schoonouders echt heel erg nodig na de geboorte van onze dochter, was dit nu helemaal niet het geval. Wij hadden genoeg aan de hulp van Yvon. Werkelijk alles werd gedaan, van persoonlijke verzorging van moeder en kind tot huishoudelijke taken (wat wij niet nodig vonden).
Onze dochter kreeg de aandacht die zij nodig had. Samen met Yvon heeft zij traktaties gemaakt om op school uit te delen, samen kleuren en een spelletje spelen. Ook aan onze hond dacht Yvon, persoonlijke aandacht zoals even kroelen en een uitgebreide aaibeurt. Omdat ik bekkeninstabiliteit heb en zelf nogal een bezige bij ben, adviseerde Yvon mij om mijn rust te pakken en zag daar ook op toe. Bedankt Yvon voor de leuke en gezellige tijd door jou hebben we echt kunnen genieten van deze eerste week samen als compleet gezinnetje!!

Familie Aalderink, Rijswijk
mei 2013

Compliment voor Brenda Gehoorzaam
Graag wil ik onze kraamverzorgster Brenda, die ons kwam helpen/verwennen na de geboorte van Mylan heel erg bedanken. Ik kijk terug op een heerlijke kraamweek, waar Brenda absoluut een grote rol in heeft gespeeld. We vonden het ontzettend fijn dat zij zulke goede tips en adviezen had en zoveel recente ervaring, omdat zij zelf ook nog een jong dochtertje heeft. Er zijn geregeld dagen dat ik terugdenk hoe gezellig het was toen zij er was. Echt alle lof voor Brenda, wat ons betreft is zij de perfecte kraamverzorgster, gezellig, kundig, lief en toch doortastend mocht er iets niet helemaal volgens plan verlopen. Ook mijn Oma die er in de kraamweek elke dag was om te helpen heeft het er nog regelmatig over hoe fijn de hulp van Brenda was.
Familie de Grebber, den Besten, Dordrecht
mei 2013

Compliment voor Sandra van Maagdenberg
Wij willen graag een compliment maken voor Sandra van Maagdenberg-Kools. Zij heeft ons gezin een hele fijne kraamtijd bezorgd! Sandra is zeer kundig en voorziet je van de nodige adviezen en tips. Zelfs nu bij een tweede kindje hebben we veel van haar mogen leren. Sandra is persoonlijk, betrokken, biedt een luisterend oor en is een echte aanpakker. Ook voor ons oudere zoontje was ze super, ze gaf ook hem de nodige aandacht en betrok hem bij de verzorging van zijn zusje! Sandra we missen je!

Familie van G-P, Meerle België
april 2013

Compliment voor Leontien Molenkamp
Wij hebben onlangs onze mooie dochter Jade in onze armen mogen sluiten. Vanaf de geboorte tot aan het vertrek hebben wij uitstekende zorg gekregen van Leontien Molenkamp. Leontien heeft er toe bijgedragen dat mijn vrouw, mijn 2 kinderen en uiteraard ikzelf een perfecte kraamtijd hebben gehad. De kennis en kunde in combinatie met de gedrevenheid zorgden ervoor dat wij een super indruk hebben gekregen van Careyn. Leontien kan zeker gezien worden als een ambassadrice voor uw organisatie.

Familie Kalkman-van Dalen, Alphen a/d Rijn
april 2013
Compliment voor Babette Kraan
Onlangs hebben wij kraamzorg ontvangen van Babette Kraan. We hebben een ontzettend fijne week met haar gehad en willen we dat jullie laten weten. Babette is ons inziens geknipt voor dit vak; ze is professioneel, betrokken, toegewijd en lief. Ze heeft gezorgd voor goede begeleiding en informatievoorziening, ze weet de juiste prioriteiten te stellen, gaat rustig en gestructureerd te werk. Ze had de touwtjes in handen zonder overheersend te zijn, dat was perfect in balans. Kortom, wij hadden ons geen betere kraamhulp kunnen wensen!

Familie van den Dool, Den Haag
april 2013
Compliment voor Gemma Kerkvliet
Onze kraamverzorgende Gemma Kerkvliet heeft ons een superstart gegeven. We waren zeer onder de indruk van haar deskundigheid, rust en warmte. Het was alsof ze al jaren bij het gezin hoorde. Ook onze oudste zoon van 4 jaar was helemaal vertrouwd met haar. We hebben zeer veel van haar geleerd en zullen haar missen.

Familie Latour, Delft
maart 2013

Compliment voor Alice Makkinga
Wij zijn heel blij dat Alice Makkinga weer bij ons komt kramen. Wij hebben volste vertrouwen in haar. De vorige keer heeft haar ervaring en doorslaggevendheid ons heel goed geholpen bij problemen waar wij mee te maken kregen met onze dochter. Wij vinden het fijn dat ook de teamleidster beseft hoe belangrijk het is voor ons is om een vertrouwd en ervaren iemand in je huis te hebben om er ook deze keer een geslaagde kraamtijd van te maken. De klant is echt koning bij Careyn. Voorlopig gaan we nog even verder genieten van de zwangerschap en ik hoop dat de kleine nog even blijft zitten.

Familie Kramer, Honselersdijk
februari 2013

Compliment voor Anja van der Vlist
Na de bevalling van onze zoon Noah hebben wij kraamzorg mogen ontvangen van Anja van der Vlist, Careyn Capelle aan den IJssel. Wij zijn onwijs tevreden geweest over de hulp van Anja! Het was een vrij hectische en nieuwe periode voor ons, maar zij heeft ons erg goed bijgestaan. Vanaf dag 1 was ze helder, er waren geen ‘domme’ vragen. De communicatie hebben wij altijd als erg prettig en open ontvangen, we konden alles aan haar kwijt. Met name ook het advies op het gebied van de borstvoeding welke langzaam op gang kwam, heeft ze ons erg goed bijgestaan. Haar tips, bemoedigende en positieve woorden hebben gemaakt dat Noah nu volledig aan de borst is en dat hij super groeit! Al met al zijn we dus erg tevreden en kiezen we volgende keer weer voor Careyn.

Familie Dirksen, Rotterdam
maart 2013

Compliment voor Hetty Hock
Graag laten wij weten hoe blij wij zijn dat wij Hetty Hock als kraamverzorgende hebben gehad voor onze dochter Saar en onszelf als nieuwbakken ouders. Buiten het feit dat Hetty’s opgeruimde en vrolijke aard prettig was om om ons heen te hebben, heeft zij ons op plezierige wijze duizend-en-één dingen geleerd, waardoor wij na een heerlijke kraamweek met vertrouwen afscheid van haar namen in de wetenschap dat het goed was zo en we het z’n drietjes kunnen nu. Hetty heeft ons daar tijdens de kraamweek goed op voorbereid met haar vakinhoudelijke en praktische adviezen, maar zeker ook haar inlevingsvermogen was fijn en ze wist wanneer ze ons even ruimte moest gunnen.

familie Straatman, Breda
januari 2013

Compliment voor Albertine de Bont
Wij waren zeer tevreden met onze kraamhulp Albertine. Zij bracht rust en regelmaat in huis nadat ik geopereerd was na de bevalling en weer thuiskwam. Ze was vriendelijk, professioneel en heel vakkundig. Ze had duidelijk ruime ervaringen en leerde mij die dingen die voor mij en ons belangrijk en van toepassing waren. Wij hebben Albertine van grote toegevoegde waaarde ervaren.
De borstvoedingscursus die ik bij Careyn gevolgd heb, is zeer van nut geweest en werd op een leuke manier gebracht door lactatiekundige Wendy Seelen. Verder was men vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon en de balie om de huurkolf op te halen en terug te brengen. Wel waren ruimere terugbrengtijden handig geweest.

Familie Kuijpers, Breda
februari 2013

Compliment voor Helen Pleysier
Graag wil ik via deze weg een compliment achterlaten voor Helen, “onze” kraamverzorgster na de geboorte van ons dochterje. Wij hebben onze kraamweek als zeer ontspannen en gezellig ervaren! Vanaf het moment van binnenkomst gaf het een prettig gevoel dat Helen er was. Ze heeft prefect voor ons gezin én huishouden gezorgd en het was dan ook jammer dat we haar na een week weer moesten “laten gaan”. Helen, nogmaals bedankt voor je goede zorgen, fijne & gezellige gesprekken en je bemoedigende woorden op de laatste dag. We vonden het fijn dat je bij ons was en krijgt van ons een dikke 10.

Familie van der Gaag, Schiedam
januari 2013
Compliment voor Cora Meerman
In januari hadden wij Cora als kraamverzorgende. Haar ervaring en deskundigheid hebben wij als zeer waardevol ervaren. Zij heeft ons een aantal zeer praktische tips gegeven. Op haar laatste werkdag bleek onze dochter behoorlijk verhoging te hebben. Cora heeft ons een paar dagen later nog gebeld om te vragen hoe het nu ging. Zulke betrokkenheid hebben wij erg op prijs gesteld. En tot slot: haar hartige taarten zijn voortreffelijk!!

Familie Dijk, Delft
januari 2013

Compliment voor Bodine de Haan
Begin januari heeft Bodine ons super geholpen in mijn kraamweek. Ze is deskundig, gezellig en super lief voor m’n oudste dochter en onze kleine zoon. Het is een super vrolijke en gezellige meid, die ik zeker zou aan raden aan derden!

Familie D, Oud-Beijerland
januari 2013

Compliment voor Heleen Koudijs
Wij willen Heleen de beste complimenten geven voor haar diensten. Wat een geweldige, lieve, gezellige vrouw! Heleen legde alles haarfijn uit en dan is alles duidelijk. Goede verzorging voor zowel ons allemaal. Met de enorme ervaring die Heleen heeft en die aan je overgeeft, kan je je zorg voor je kindje niet beter beginnen.

Familie Brandsma, De Lier
januari 2013

Compliment voor Diana van der Krul
In januari 2013 is onze zoon geboren in het Reinier de Graaf Gasthuis, na twee dagen mochten we naar huis en dat was echt een feestje! Door Diana hadden we een prettig ritme in de dag, goede tips en informatie maar boven alles vonden we het gewoon erg gezellig! De sfeer in huis was super en we hebben hierdoor echt genoten van de eerste week. De zorg voor onze zoon was heel liefdevol en de fruithapjes en psychische ondersteuning voor ons was heel prettig. We zijn heel blij met hoe alles is gelopen in die eerste week en we willen haar hiervoor hartelijk bedanken! We houden hier een hele mooie herinnering aan over.

Familie de Kwant, Rijswijk
januari 2013
Compliment voor Anneke Poot en Dorit Quist
Dankzij het begrip en de goede communicatie met onze kraamverzorgster Anneke Poot kan ik terugkijken op een fijne kraamweek. Hiervoor wil ik ook mevrouw Dorit Quist bedanken. Tijdens het prettige intake-gesprek dat ik met haar had, heb ik een aantal dingen aan kunnen kaarten. Zij adviseerde mij een briefje te maken voor de kraamverzorgster met voor mij belangrijke punten. Naar aanleiding van deze punten hadden Anneke, mijn vriend en ik op de eerste dag dat Anneke bij ons was een goed gesprek, waarbij ik mij vrij voelde om belangrijke dingen te benoemen. Ook gedurende de rest van de week was eerlijke en open communicatie mogelijk en ik vond het fijn dat Anneke rekening hield met onze (mijn) wensen. Daarnaast hebben wij ook veel met elkaar gelachen en dat was ook fijn. Anneke maakte op ons een hele professionele en vooral ook rustige indruk. Het was heel fijn om haar in huis te hebben, ook al zag ik van te voren erg op tegen “een vreemde in huis”. Anneke voelde al heel snel heel vertrouwd.
Ik hoop dat duidelijk is hoe waardevol Anneke voor ons is geweest in de voor ons zo bijzondere periode in ons leven. Mede namens mijn vriend en onze zoon dank ik haar hier hartelijk voor.

Familie Meijer, ’s Gravenzande
januari 2013

Compliment voor Wendy van Zutphen
Graag wil ik een groot compliment maken aan onze kraamverzorgende Wendy van Zutphen. We hebben zo’n fijne start met onze zoon Eduard gehad, mede dankzij haar geweldige inzet. Het klikte wat ons betreft heel goed en we konden volledig op haar kennis en kunde vertrouwen. Ook bij het begeleiden van de borstvoeding heeft ze enorm geholpen.

Familie Niesten-Meijer, Utrecht
december 2012

Compliment voor Ciska van Leeuwen
Wij waren zeer tevreden met de kraamzorg van kraamverzorgster Ciska van der Werf- van Leeuwen. Zij heeft ons door de ups en downs heengesleept en ons een hoop geleerd.

Familie Vermeulen, Reeuwijk
december 2012
Compliment voor Leontien Schutte
Wij hebben de kraamtijd ervaren als een bijzondere tijd die mede staat of valt door de kraamhulp. Wij mchten gelukkig in onze handen knijpen dat Leontien deze week bij ons was. Zo’n aardige vrouw, ze heeft een hart van goud en is goed in haar werk! De afgelopen week heeft ze ons goed begeleid en verzorgd. Jammer dat het alweer voorbij is, maar door alle hulp die Leontien ons geboden heeft weten we zeker dat het ons gaat lukken. Mochten wij ooit een tweede kindje krijgen dan zouden we Leontien heel graag weer terug zien.

Familie Hesselberth-Lammers, Oegstgeest
november 2012

Compliment voor Corinne de Graaf
Wij hebben de kraamzorg gegeven door Corinne de Graaf erg op prijs gesteld, wat een topmeid! Ze krijgt van ons een dikke 10!!!!

Familie Hamerslag, Vlaardingen
oktober 2012

Compliment
Eindelijk de tijd gevonden om even een mailtje te sturen. Vorig jaar ben ik bevallen van onze zoon en heb toen 2 kraamverzorgende van Careyn Kraamzorg in huis gehad.
Dit was nogal bijzonder dat ik kraamhulp accepteerde in huis aangezien ik bij onze dochter de kraamhulp naar huis heb gestuurd. Deze keer was het anders, er was een oudere dame die juist naar mij luisterde en mijn wensen accepteerde … Er was een wisseling aangezien de kerstdagen tussen door kwamen maar de 2e kraamverzorgende was ook een hele lieve dame die ook mijn wensen respecteerde en naar mij luisterde en heel af en toe even mij dwong om naar bed te gaan en te rusten.
Mede dankzij Careyn Kraamzorg kijk ik terug op een hele fijne en gezellige kraamtijd!

Familie de Bruin, Krimpen a/d IJssel
september 2012

Compliment voor Patricia Molenschot
Graag wil ik laten weten dat wij super tevreden zijn met de kraamzorg die we hebben ontvangen van Patricia Molenschot. We hebben dit al persoonlijk met haar gecommuniceerdGraag wil ik laten weten dat wij super tevreden zijn met de kraamzorg die we hebben ontvangen van Patricia Molenschot. We hebben dit al persoonlijk met haar gecommuniceerd, maar vonden het ook belangrijk aan Careyn te laten weten. Dat moet natuurlijk gehoord worden! Een kraamverzorgster als Patricia is goud waard. Ze werkte heel accuraat en professioneel, maar het allerbelangrijkste is dat we ons totaal op ons gemak voelden in haar aanwezigheid en dat Patricia een groot empathisch vermogen heeft. Ze had aan weinig woorden genoeg om te begrijpen wat er was en gaf veel vertrouwen in het omgaan met moeilijke momenten. Als wij eventueel ooit nog een kindje krijgen, dan zullen we zeker om Patricia vragen!

Familie Damen, Breda
augustus 2012

Compliment voor Helmi Heestermans
Graag wil ik een groot compliment maken voor onze kraamverzorgster Helmi Heestermans. Wat een lieve meid die hard werkt! Bovendien was ze ook heel leuk met onze oudste dochter van twee jaar. Zo’n kraamverzorgster gun je echt iedereen! We hebben een erg leuke week gehad.

Familie Kuilder-Blijleven, Teteringen
augustus 2012

Compliment voor Alice Makkinga
Direct na de bevalling werd onze dochter opgenomen op de kinderafdeling. Ze is daar gelukkig maar vier dagen gebleven. Alice heeft ons door de moeilijke momenten heen geholpen. Naast goede gesprekken hebben we enorm veel lol gehad. Humor is een heel goed medicijn. Toen ons meisje thuis kwam heeft ze geholpen om met veel aandacht voor onze dochter de band tussen ouders en kind te versterken.
We leerden veel van haar zonder dat we het door hadden. Misschien is wel het belangrijkst dat we na negen dagen kraamzorg een goed gevoel hebben ontwikkeld om met onze dochter om te gaan. Alice heeft een talent om in ongelooflijk korte tijd huishoudelijke en verzorgende taken te regelen. Ze had daardoor veel aandacht voor ons drieën. Na onze problematische start was het een verademing om begeleid te worden door Alice. Wij hebben haar heel erg gewaardeerd in de kraamtijd en hopen dat veel mensen hetzelfde mogen ervaren als ze bij hen is!

Familie Smit-van Vuuren, Maassluis
juli 2012

Compliment voor Kim Huijben
Graag maak ik een compliment over onze kraamhulp Kim Huijben-Peters. Wij beseffen ons nog iedere dag hoe blij we zijn dat Kim ons de eerste week heeft geholpen. Kim is een gedreven, goede, correcte, prettige, hardwerkende en fijne kracht. Zij heeft ons een onvergetelijke eerste week met onze dochter bezorgd. Daar zijn haar zeer dankbaar voor!

Familie R-D, Breda
juli 2012
Compliment voor Claudia Dam
Wij waren zeer te spreken over de kraamhulp. Een ontzettende lieve, behulpzame, spontane en hardwerkende meid! Wij hopen, als er ooit weer gezinsuitbreiding komt, dat wij weer gebruik mogen maken van haar dienstverlening! Claudia, bedankt voor alles!!

Familie Cheggar-Ceuleers, Breda
juli 2012

Compliment voor Janny Faas
Half juni ben ik bevallen van een gezonde dochter, Lisa. Kort na de bevalling kregen wij kraamzorg. De kraamverpleegster was Janny Faas uit Vlaardingen. Wat een verademing om haar in huis te hebben!!!! Ze regelde alles, was zeer zorgzaam voor Lisa, voor mijn zoontje van 5 en voor ons als ouders. Ze overlegde hoe wij dingen geregeld hebben of wilden hebben. Omdat ik last heb van bekkeninstabiliteit heeft ze geregeld dat de kraamzorg uitgebreid werd. Ze doet haar vak echt met liefde. Met een brok in mijn keel heb ik haar zondag 24 juni dan ook laten gaan. Wij waren zeer tevreden over Janny en ik wil jullie dan ook adviseren om zeer zuinig op deze lieve vrouw te zijn!!!

Famlie Kooy, Wateringen
juli 2012

Compliment voor Mary Wallaard
Wij hebben van maandag 21 mei tot zaterdag 26 mei een kraamhulp gehad genaamd Mary! Wij zijn echt superblij met haar geweest! Zij was geweldig met onze baby en met ons! Zonder haar had het allemaal een stuk minder soepel gelopen. Ik heb een hele fijne eerste kraamweek gehad. Ik hoop dat jullie haar ook nog een keer laten weten dat wij haar heel dankbaar zijn!

Peter, Pauline en Rikki ter Horst, Rijswijk
juni 2012
Compliment voor Brigitte Janse
Wij willen graag een groot compliment doorgeven voor onze kraamverzorgende Brigitte Janse. Zij heeft bij ons helaas door de keizersnede maar 5 dagen doorgebracht, maar wel 5 dagen waar we veel van opgestoken hebben, maar vooral erg veel van hebben genoten. Brigitte heeft ons veel dingen kunnen bijbrengen op een leuke manier, was heel erg lief voor onze dochter Fay en de hond+konijn werden ook zeker niet vergeten. Ze doet haar werk met veel plezier en dat is leuk om te zien, erg gezellig…, een vrouw met een hart van goud. Ze wordt door ons ook zeker aanbevolen bij zwangere bekenden. En bij een volgende kindje zorgen we dat we op tijd onze voorkeur doorgeven zodat ze ons weer mag begeleiden en helpen. Brigitte dikke pluim voor jou!

Martijn, Monique en Fay, Geertruidenberg
juni 2012

Compliment voor Carla Lubbersen
Graag willen wij Carla Lubbersen complimenteren voor de uitmuntende kraamzorgperiode bij ons. Ze heeft onze baby en ons uitstekend begeleid en verzorgd! Alles is uitstekend overlegd, het huis werd goed schoongemaakt, eigenlijk alleen maar complimenten! Carla, geweldig bedankt voor je hulp, ondersteuning en begeleiding! We vonden het fantastisch en mocht er eventueel ooit een tweede komen dan zouden we je graag weer als kraamhulp hebben!

Familie W, Schiedam
juni 2012

Compliment voor Joke Peeters
Hierbij wil ik graag vertellen dat we heel tevreden zijn geweest over de geboden kraamzorg van Joke Peeters. Onze zoon Vince heeft het syndroom van Down en Joke heeft het hele proces meegemaakt dat we in onzekerheid zaten of dit echt zo was, en het uiteindelijke nieuws. Joke heeft veel informatie opgezocht zodat ze ons kon adviseren waar mogelijk en dat is veel meer dan wat ze zou hoeven doen. Wij hebben een fijne tijd met haar gehad en we vinden echt dat ze een dikke pluim verdient.

Familie de Wild, Zevenbergen
juni 2012

Compliment voor Marjolein van de Wijngaart
Via dit berichtje wil ik graag Marjolein van de Wijngaart nog eens van harte bedanken voor haar professionele hulp en aandacht voor Aaron, Lotty en de rest van het gezin. Het was fijn je bij ons thuis te hebben en je hebt ons allemaal weer een stukje verder geholpen in een situatie die niet helemaal standaard was. Marjolein, heel veel succes in de toekomst en ik hoop dat je nog veel gezinnen blij mag maken met je aanwezigheid en hulp.

Familie Koerse, Zwijndrecht
mei 2012

Compliment voor Ellen Klapwijk
Via deze weg wilde ik jullie nog mede delen dat wij een super kraamtijd hebben gehad dankzij Ellen Klapwijk die onze kraamhulp was, wij vonden haar super. Alles werd goed en duidelijkuitgelegd! Het was gewoon toppie!

Familie Dik, Maasdijk
mei 2012
Compliment voor Sandra Lambregts-Kusters
Voor de tweede keer hadden wij Sandra Lambregts-Kusters als kraamhulp. Sandra is geweldig! Ze komt steeds enthousiast binnen met een vrolijk ‘goedemorgen!’, en heeft terwijl je met je ogen knippert je hele huis aan kant en is ontzettend lief voor het hele gezin. Dat ze ook nog eens erg oplettend en professioneel is, maakt haar een topkraamhulp!

Minke de Korte – Hogervorst, Breda
april 2012
Compliment voor Wilma de Vaal
Via deze weg willen wij jullie bedanken voor de ontvangen zorg de eerste week na geboorte van onze dochter. Wilma de Vaal was bij ons in huis nadat we uit het ziekenhuis terug waren. We vonden het zeer aangenaam dat Wilma ons geholpen heeft deze dagen. Wilma was zeer vakbekwaam en enthousiast. Mijn advies is dit soort fantastische medewerkers te koesteren! Nogmaals onze dank!

Familie van Rijnswou, Leidschendam
april 2012

Compliment
Bij deze wil ik graag een compliment maken aan de organisatie en de kraamverzorgster die zich over mij ontfermd heeft de eerste week na de bevalling. Ten eerste stond ze op zondagavond, binnen het uur na thuiskomst op de stoep en heeft ze toen alle tijd genomen om ons klaar te stomen voor de 1e nacht thuis. Daarna hebben we nog 7 dagen lang zeer intensieve en toegewijde zorg ontvangen. Zowel m.b.t. onze nieuwe dochter, mijn eigen welbevinden (i.v.m. problemen bij de borstvoeding) als mijn dochtertje van 2.5. Daarnaast werd ogenschijnlijk moeiteloos het hele huishouden overgenomen (het is nog nooit zo netjes geweest thuis) en heeft ze zelfs gekookt! Als laatste werden we in de gelegenheid gesteld om haar bij problemen/vragen ’s avonds op haar mobiel te raadplegen, iets waar we gelukkig geen gebruik van hebben hoeven maken.
Kortom, het is een zeer positieve ervaring geweest, die we iedereen kunnen aanraden, veel dank daarvoor!

Philipppine de Lange- Kiès, cardioloog
april 2012

Compliment
Erg blij waren we met Sandra Kools en Renate Klasens tijdens de kraamweek voor onze Julian en Elin! Mama heeft goed uit kunnen rusten terwijl zij de zorg hadden over Julian en Elin. Renate, heel veel succes nog met je opleiding en je doet het nu al hartstikke goed! Sandra, bedankt voor je tips met de borstvoeding, het gaat alweer stukken beter : )

Familie Bogers, Breda
mrt 2012

Compliment voor Kim Huyben
Graag willen wij een compliment geven over onze kraamhulp Kim Huyben die ons bijgestaan na de bevalling van onze zoon Mees. De zorg en toewijding die wij als gezin en met name mij vrouw Anke deze week hebben mogen genieten, hebben onze verwachtingen ruimschoots overstegen.
In een kraamperiode is het altijd prettig als een kraamhulp flexibel, behulpzaam en betrokken is. Bij Kim hebben wij ervaren dat deze kwaliteiten ver kunnen strekken. Naast de gebruikelijke zorg die gegeven moest worden, stellen wij in het bijzonder op prijs de emotionele steun die Kim voor Anke is geweest. Zij heeft op zeer professionele wijze aandacht besteed aan sluimerende postnatale depressies die bij eerdere kraamperiodes van Anke een rol hebben gespeeld. Door serieus op haar gevoelens in te gaan is een deel van de angst op herhaling weggenomen. Kim is een rots in de branding geweest en dat kunnen we niet genoeg benadrukken!
Ook de ondersteuning bij de borstvoeding is bovengemiddeld geweest. Pijnklachten en andere gerelateerde problemen werden niet weggewuifd als zijnde “normale” klachten die vanzelf over gaan, maar werden met zorg, aandacht en initiatief aangepakt om te kijken of er niet toch oplossingen voor waren.
Wij waarderen ook dat Kim ervoor gekozen heeft op haar vrije dag de kraamperiode bij ons af te ronden terwijl ze hier niet toe verplicht was.
Als laatste zijn we beiden vertederd door de manier waarop ze met ons andere zoon Lars omging. Op momenten dat er ruimte voor was kreeg hij ruimschoots de aandacht van haar. We hebben kunnen zien hoe het mannetje snel aan haar gehecht raakte en bij haar afwezigheid vroeg; “Waar is Kim?”. Ook Mick en Lotte, de oudste twee, waren op haar gesteld.
Bij de geboorte van Lars hebben we al mogen ervaren dat Careyn vakbekwame en betrokken kraamzorg levert. In de afgelopen week hebben wij ervaren dat daar ook nog eens op zeer persoonlijke wijze invulling aan gegeven kan worden, zodanig dat wij het gevoel overhouden een week lang in het middelpunt te hebben gestaan.
Voor ons is Kim als kraamverzorgster van onschatbare waarde geweest.

Familie ter Laag – de Groot, Breda
maart 2012

Compliment voor Sandra van den Maagedenberg
Via deze weg willen wij onze kraamverzorgster Sandra v.d Maagdenberg-Kools bedanken voor de heerlijke kraamtijd. Ze heeft ons een hele hoop geleerd, was erg geduldig en heeft ons achtergelaten met een heel goed gevoel! Op alle vragen had ze een antwoord en een lijst met tips. We leefden van de lijstjes die ze voor ons maakten. In het ziekenhuis ben ik totaal verkeerd voorgelicht over borstvoeding en kolven, maar Sandra heeft me dit thuis helemaal goed en rustig uitgelegd waardoor het voor mij nu ook mogelijk is. Heel erg fijn. Ik ga Sandra zeker aanbevelen bij vriendinnen die nu ook zwanger zijn, en als we aan een 2e beginnen zullen we ook zéker om haar vragen.

Familie Stahlecker, Breda
februari 2012

Compliment voor Sandra Mureau

We willen graag een héél groot compliment geven aan Sandra Mureau, die de eerste week met onze zoon tot een geweldige tijd heeft gemaakt. De combinatie van haar ervaring en openheid waren fantastisch, ze was voor een week een vast onderdeel van onze gezin. Haar zorg en aandacht voor ons gezin waren zeer goed, waarbij ze nooit belerend of betuttelend overkwam. In die week heeft ze ons geweldig bijgestaan en geadviseerd en daarbij het huishouden heel goed draaiend gehouden. Ook onze dochter was helemaal dol op Sandra, die ook regelmatig tijd met haar doorbracht.
Wij hebben na deze week twee zwangere vriendinnen de naam van Sandra doorgegeven. Als ik Careyn was, dan zou ik heel zuinig zijn op deze geweldige medewerker!

Marc van Lammeren, Breda
januari 2012

Compliment voor Diana Lodewikus-Aarts
Op 12 december zijn wij papa en mama geworden van onze zoon Fabian. Hij is in Geboortecentrum Origine geboren. Na de overnachting zijn we de andere morgen naar huis gegaan waar onze kraamverzorgster Dana Lodewikus-Aarts ook naar toe kwam. We hebben een superkraamweek gehad door de goede zorgen van Diana, voor mij, mijn man, Fabian en onze hond Bobby! Diana heeft ons wegwijs gemaakt in de voor ons nieuwe wereld van papa en mama! Met tips, verzorging, fruithapjes, rustmomentjes, een luisterend oor en de huishoudelijke dingen die ze voor ons regelde was ze een fijne steun en toeverlaat in mijn kraamweek. Toen Diana na de kraamweek weer moest gaan, heeft ze mij en mijn man een goed, sterk, zeker en blij gevoel gegeven dat we het nu alleen aankonden. Als er een 2e komt is Diana voor ons zeker onze nummer 1 kraamverzorgster!!

Familie Andriessen, Sint Willebrord
januari 2012

Compliment voor Carla Lambregts
Ik wil graag een compliment achterlaten voor Carla Lambregts. Ik heb een ontzettend fijne kraamweek gehad dankzij haar. Zij heeft er voor gezorgd dat wij optimaal konden genieten van ons kindje Sara en dat wij na haar vertrek met vertrouwen en voldoende kennis zelf voor haar konden gaan zorgen. Ook haar zorg om en voor mij vond ik heel erg fijn en goed. En na 11 dagen slaapt Sara zelfs al door van 12 tot 6, dankzij haar tips en ondersteuning. Carla nogmaals: HEEL ERG BEDANKT!!!! We hopen je bij een eventuele tweede weer terug te zien.

Kim Ruskus, Etten-Leur
december 2011

Compliment voor Heidi Verruijt
Middels deze bericht wil ik laten weten dat wij zeer tevreden waren met de zorg die Heidi Verruijt aan ons gezin heeft verleend gedurende de kraamperiode. We hebben haar aanwezigheid als zeer prettig ervaren en zij heeft er alles aan gedaan om te helpen bij het opstarten/mogelijk maken van de borstvoeding. Dit gaat inmiddels probleemloos, dit in tegenstelling tot de vorige keer.

Marjolein Kolvers, Bergschenhoek
november 2011

Compliment voor Natasja en Jolien
Graag wil ik mijn complimenten geven aan Jolien van Viersen en Natascha Tetteroo, zij hebben mij en mijn gezin uitstekend verzorgd. De kraamverzorgsters waren zeer welkom bij ons en hebben hun taken ook meer dan voldoende uitgevoerd. Zeker ook in omgang met mij (vader) en de andere kinderen. Moeder en Nikki (pasgeborene) waren ook zeer tevreden en de dagen dat wij hulp hebben gehad zijn voorbij gevlogen. Een dikke pluim is op zijn plaats en dat wilde ik bij deze even laten weten.

Familie Bakker, Nootdorp
oktober 2011

Compliment voor Francis Janssen en Geboortecentrum Origine
Op 17 september is ons vierde kindje geboren in Geboortecentrum Origine te Breda. Helemaal geweldig om daar te bevallen, rustig terug op adem te komen, eerste bezoekjes te ontvangen en daarna lekker naar huis te gaan. Thuis hebben we 8 dagen kraamzorg gekregen verzorgd door Francis Janssen. We zijn erg tevreden over haar! In een groot gezin met 4 kinderen deed ze het geweldig!! Wel hard werken voor haar, maar daardoor kon ik, de kraamvrouw, rust nemen. De zorg voor moeder en onze kleine Sophie was uitstekend. De ondersteuning bij de borstvoeding deed ze prima. Ook de andere kinderen in het gezin zullen haar nooit vergeten! Het was een heerlijke periode waar we allemaal enorm van hebben kunnen genieten dankzij de hulp van Francis!!

Marcella Koeken, Rijsbergen
oktober 2011
Compliment voor Joyce Donkersloot
Ik heb een zeer prettige kraamtijd gehad en dat kwam mede door Joyce. Na een zware bevalling kon ik rustig opknappen, terwijl Joyce mij alles leerde over de verzorging van ons kindje. Borstvoeding ging niet zoals het zou moeten, maar ik wilde dit toch graag laten slagen. Joyce heeft me er doorheen gesleept en nu drinkt ons kindje toch aan de borst. Ik ben niet alleen dankbaar voor alle steun, hulp en adviezen, maar ik vond het ook erg gezellig met onze kraamhulp. Bedankt!

Familie Nagel, Heenvliet
september 2011

Compliment voor Nel de Boe
Eigenlijk wilde ik nog even laten weten aan Nel dat ik met een supergevoel terug kijk op mijn kraamtijd van april dit jaar en dat het super gaat met mij, Julius en Rob. Ik heb een leuke foto bijgevoegd en ik wens jullie het allerbeste.

Laura Jansen, De Meern
september 2011

Compliment voor Sandra Oosterling
Graag willen wij een compliment doorgeven over Sandra Oosterling. Zij was bij ons kraamhulp tijdens mijn kraambed. Wat een ongelooflijke lieve vrouw. Onze oudste zoon is geen makkelijk mannetje en zal niet snel met iemand een band opbouwen. Sandra had dit binnen een dag voor elkaar, wat voor ons een hoop spanning weghaalde. Hoe ze het voor elkaar heeft gekregen? Door aandacht, spelletjes en vooral veel aandacht voor onze zoon. Verder heeft zij zo supergoed gezorgd voor onze jongste dochter en er was daadwerkelijk ook tijd voor een gezellig kletspraatje. Ook de taken die zij in huis deed; wij werden echt verwend deze dagen. Bij deze willen wij dus graag een enorme pluim willen geven aan Sandra. En tevens aan Careyn. Jullie mogen trots zijn op zulke kraamverzorgenden. Sandra is zeker een aanwinst voor jullie organisatie. Wij hebben besloten om het bij onze 2 kinderen te houden, maar als er nog een 3e mocht komen, dan kiezen wij zeker weer voor Careyn. Dankjulliewel voor al jullie goede zorgen.

Familie Stoelman, Zevenbergen
september 2011

Compliment
Wij zijn zeer tevreden over de twee dames die ons hebben geholpen in de eerste week na de bevalling. Uw kraamverzorgster en de Stagiaire verdienen niets dan lof voor het goede werk dat zij hebben geleverd en de vele deskundige adviezen. Wij hebben hen al persoonlijk bedankt, maar via deze weg willen wij nogmaals aangeven hoezeer we hun persoonlijkheid en werk hebben gewaardeerd!
Vanessa en Eric Rodrigo, Vleuten
september 2011

Compliment voor Caroline van Bemmel
Mijn compliment gaat naar Careyn Kraamzorg en dan uiteraard mijn kraamhulp Caroline. Ze gaf heel veel aandacht en goede tips bij het geven van borstvoeding. Verder nam ze me op een lieve en duidelijke manier bij de hand hoe ik mijn baby en mezelf moest verzorgen.
Lonneke Sluijs, Woerden
augustus 2011

Compliment voor Petra de Vet
Voor de tweede keer heeft Petra bij ons gekraamd. We hadden bij de geboorte van onze dochter Lisanne zulke fijne ervaringen met Petra dat we haar meteen weer ‘aangevraagd’ hadden toen ik zwanger was van ons tweede kind Thijs. We hebben wéér een fantastische kraamweek gehad. Petra is nu net één dag weg en we missen haar vrolijkheid, fruitcocktails en verwennerijen nu al!
Petra was erg zorgzaam voor mij en Thijs. Ze hielp me goed bij de borstvoeding en gaf me het gevoel dat ik het goed deed. Hiernaast had Petra een heel leuk contact met Lisanne (2 jaar) en betrok haar overal bij en leerde ons hoe dat voort te zetten na haar vertrek. Met mijn man Yvo had ze ook erg goed contact. Ook hij moet nog erg wennen dat “onze” Petra niet meer in ons huisje is.
Renate de Jong-Benschop, Den Haag
augustus 2011

Compliment voor Annemieke Alting
Middels deze weg willen ik en mijn vrouw doorgeven dat Annemieke Alting een fantastische kraamverzorgende is. Bij thuiskomst van mijn vrouw en dochter zat zij geduldig op ons te wachten, terwijl wij toch fors later waren dan verwacht. Deze geduldigheid, haar vriendelijkheid en expertise heeft ertoe geleid dat wij op een kalme en weldoordachte manier de zorg kunnen geven aan ons eerste kindje. De fijne manier van omgang, het inlevingsvermogen en haar heerlijke traktaties in de vorm van fruitcocktails en boerenomeletten is deze intensieve periode in ons leven er één om met plezier aan terug te denken! Geef haar namens ons een hele dikke pluim, die heeft zij dubbel en dwars verdiend!
Marco, Lisette en Rosalie van Lankeren, Dordrecht
juli 2011

Compliment voor Hetty Hock
Op 7 Juni 2011 om 21:02 u is onze dochter Yuna geboren! De volgende ochtend om 8:00 u hebben we Careyn Kraamzorg gebeld en om 9:00 u kwam Hetty al.
We hebben echt een SUPER kraamweek gehad met Hetty! Onze andere dochter (Dewi) van 4 jaar mist haar nu al!! We moesten echt veel moeite doen om Hetty een kopje koffie te laten drinken. Ze bleef maar bezig!! Behalve de huishoudelijke werkzaamheden, die echt uitstekend waren, was ze ook heel goed voor de Baby! Na de eerste dag hulp belde ze zelfs ’s avonds even om te vragen of alles goed ging! Heel erg betrokken dus!!
Voor cliënten uit de regio Breda bevelen we Hetty echt aan! Bij een eventueel volgende baby gaan we ook echt weer om Hetty vragen! Ook de verhaaltjes in het ”kraamboek” zullen we gaan missen!
Via deze weg willen we Careyn Kraamzorg Breda en Hetty Hock ontzettend bedanken voor de fijne tijd en goede services!!
Ruud, Michelle, Dewi en Yuna, Breda
juni 2011

Compliment voor Silvie Burghouwt
Kim en ik willen Silvie heel erg bedanken voor haar goede zorgen tijdens onze kraamweek. Het heeft onze pasgeboren zoon Duuk aan niets hoeven te ontbreken. Maar ook de moeder van Duuk is zeer goed ondersteund en voorzien van bruikbare informatie. Silvie stelt zich rustig op en stelt alles in het werk om het kind en ouders zo gemakkelijk mogelijk te maken. Op momenten dat het noodzaklijk is laat zij subtiel weten wat te doen en grijpt ze mogelijk in op momenten dat bijvoorbeeld kraambezoek te lang blijft hangen. Alles op een hele vriendelijke en professionele manier.
Wij zouden Silvie graag willen aanbevelen aan andere ouders!
Bob en Kim Streefkerk, Berkel en Rodenrijs
mei 2011

Compliment voor Tane Gumus
Mede dankzij jullie kraamverzorgende Tane Gumuz hebben wij een hele fijne kraamtijd gehad. Zij is van 5 maart 2011 tot 12 maart 2011 bij ons geweest. Ook mijn dochter van 2,5 jaar is nog steeds over haar bezig en vol lof over haar. We kijken met een heel goed gevoel terug. Bedankt.
Familie Rohde, Vlaardingen
april 2011

Compliment voor Melissa
Van 14 maart 2011 t/m 19 maart 2011 is Melissa bij ons thuis geweest. Mijn man en ik zagen er in eerste instantie tegen op dat iemand bij ons thuis zou komen. Ik kan u vertellen dat Melissa haar werk fantastisch heeft gedaan gedurende de dagen dat ze bij ons was. Toen de dagen erop zaten miste ik haar aanwezigheid in huis. Mijn complimenten en ik hoop dat u die ook aan haar door geeft.
Lieke, Utrecht
april 2011

Compliment voor Christina Blok
Hierbij willen we graag nogmaals onze tevredenheid over jullie dienstverlening uiten. We hebben de begeleiding van Christina Blok tijdens de kraamtijd als zeer positief ervaren! Het zorgdossier is een heel fijn aandenken en naslagwerk voor onszelf.
Annelieke, Den Haag
april 2011

Compliment voor José van Tilburg
24 feb is onze zoon Milo geboren. Na thuiskomst uit het ziekenhuis op 26 feb zijn wij fantastisch opgevangen door onze kraamverzorgende José van Tilburg. Niet alleen heeft zij ons prima geholpen met de verzorging van Milo en de borstvoeding maar was ook nog eens een enorm harde werker. Ze heeft ons heel goed opgevangen en daar zijn wij haar heel dankbaar voor. Als er iemand n compliment verdient is zij het!
Gr Pascal Durr en Diana Schipper
mrt 2011

Compliment voor Beate Feichtenberger
Hierbij willen wij een compliment geven aan onze kraamverzorgster Beate Feichtenberger!
Een kraamverzorgster moet aan de volgende criteria voldoen of heeft de volgende taken:
– Cliëntgerichtheid;
– Lichamelijke gezondheid, psychisch welbevinden en veiligheid;
– Integratie van het kind in het gezin;
– Zelfredzaamheid ouders bij verzorging van het kind;
– Vroegsignalering van risico’s en problemen bij opvoeden en opgroeien.
Hierop scoort Beate in onze ogen op alle punten een 10!
Bedankt voor de fijne kraamtijd!!
Groet,
Kees, Viola en Koen
september 2010

Compliment voor Els Vermonde
Graag wou ik complimenten geven voor de geweldige kraamzorg die ik van jullie heb gehad. Ook mijn complimenten gaan uit naar mijn kraamhulp wat een geweldige vrouw! met veel aandacht voor mij als zowel mijn kind.
Lieve Els bedankt voor de fijne kraamtijd die je ons hebt bezorgd.
Canan Eksi, Oosterhout
september 2010

Beste Careyn kraamzorg,
Bij deze willen wij graag een compliment geven over de kraamverzorgende die wij in deze mooie tijd hebben gehad.
Met alle liefde en geduld heeft ze alles aan ons uitgelegd. Daarnaast had ze ook veel goede en extra tips. Ze nam onzekerheden
weg en we zijn heerlijk door haar verwend!
Helaas heb ik geen evaluatieformulier wat ik kan invullen voor haar. Dus doen we het via deze weg. Alles was top!
Bedankt!
Beste Careyn kraamzorg,

Bij deze willen wij graag een compliment geven over de kraamverzorgende die wij in deze mooie tijd hebben gehad.
Met alle liefde en geduld heeft ze alles aan ons uitgelegd.
Daarnaast had ze ook veel goede en extra tips. Ze nam onzekerheden
weg en we zijn heerlijk door haar verwend!

Helaas heb ik geen evaluatieformulier wat ik kan invullen voor
haar. Dus doen we het via deze weg. Alles was top!

Bedankt!

Beste Careyn kraamzorg,

Bij deze willen wij graag een compliment geven over de kraamverzorgende die wij in deze mooie tijd hebben gehad.
Met alle liefde en geduld heeft ze alles aan ons uitgelegd.
Daarnaast had ze ook veel goede en extra tips. Ze nam onzekerheden
weg en we zijn heerlijk door haar verwend!

Helaas heb ik geen evaluatieformulier wat ik kan invullen voor
haar. Dus doen we het via deze weg. Alles was top!

Bedankt!
Beste Careyn kraamzorg,

Bij deze willen wij graag een compliment geven over de kraamverzorgende die wij in deze mooie tijd hebben gehad.
Met alle liefde en geduld heeft ze alles aan ons uitgelegd.
Daarnaast had ze ook veel goede en extra tips. Ze nam onzekerheden
weg en we zijn heerlijk door haar verwend!

Helaas heb ik geen evaluatieformulier wat ik kan invullen voor
haar. Dus doen we het via deze weg. Alles was top!

BedanktCompliment voor Patricia Antonissen- Joziasse
Verzorging van de kraamvrouw:
Partricia heeft het natuurlijk vermogen om het kraamgezin op hun gemak te stellen in de nieuwe situatie. Dit gaat om zowel het accepteren dat er een ‘vreemde’ in huis is die voor je zorgt. Ze doet dit erg prettig! Daarnaast geeft ze de ouders (beide!) volop de mogelijkheid in korte tijd zoveel mogelijk te leren over de verzorging van de baby en doet dit met een dosis humor als iets nog niet zo vlot gaat. Hierdoor geeft ze beide ouders vertrouwen in eigen kunnen. Je ziet haar echt genieten van het aanleren van de verzorging. Wij hebben dat als zeer fijn ervaren. Ook de persoonlijke verzorging van mijzelf heb ik als goed ervaren en zonder gene voor de controles. Ook dit komt doordat ze direct vertrouwen wint met haar persoonlijkheid.
Verzorging van de baby:
Particia was altijd enthousiast en gezellig met Jelte. Het was duidelijk zichtbaar dat ze ervan genoot om Jelte te verzorgen. Dit hebben wij wederom als zeer prettig ervaren.
Organiseren werkzaamheden:
Patricia is zeer efficiënt in haar werk. Met gemak kan zij naast de verzorging van mama en baby ook de nodige huishoudelijke taken verrichten én houdt daarnaast ook nog tijd over voor een gezellig praatje op z’n tijd. Ook contacten met de visite en verloskundige waren zeer goed. Patricia is iemand die duidelijk zichtbaar geniet van haar werk. Ze is er zeer goed, ervaren en gedreven in. Ze kan haar kundigheid daarnaast ook goed overbrerngen op het kraamgezin. Haar enthousiasme werkt zeer aanstekelijk en mede dankzij haar hebben we onze kraamweek als een echte ‘verwenweek’ ervaren. Langs deze weg willen we haar daarvoor nogmaals hartelijk bedanken. We wensen haar nog veel plezier toe in haar werk evenals privé. We hopen dat ze op vergelijkbare wijze nog veel kraamgezinnen mag laten genieten van haar enthousiasme en ervaring!
Vriendelijke groeten, Laura, Jordy en Jelte
Breda maart 2010

Compliment voor Elsa Willems Geeroms
Elsa was echt een aanwinst voor ons gezin. Ze was open, duidelijk, flexibel, gezellig en niet te aanwezig. Wij hadden echt het gevoel dat ze erbij hoorde en vonden het jammer dat ze wegging. We missen haar nog (zelfs onze oudste dochter), petje af!
S.K. L
januari 2010

Compliment voor Yessica Vermeulen

Wij willen onze kraamhulp Yessica Vermeulen echt enorm bedanken voor alle goede zorgen voor mij als mama, voor Koert als papa, voor onze mannetjes Joep en Olivier en natuurlijk voor ons lieve kleine meisje Isabelle.
We hebben een top kraamtijd gehad dankzij haar. Zij heeft op een geweldige manier ons door de eerste week heen geloosd. Isabelle doet het heel goed met drinken, slapen en groeien.
Yessica, bedankt dat we jou als kraamhulp mochten krijgen.
Veel groeten van Koert, Bianca, Joep, Olivier en Isabelle
januari 2010

Compliment voor Priska Wieber
Wij hebben de zorg van Priska als zeer prettig ervaren. Met name haar praktische tips en het feit dat ze open staat en op de hoogte is van andere culturen.
Mevrouw Lodik-Ligeon.
november 2009

Compliment voor Rianne Dutour
Wij willen onze complimenten overdragen omtrent Rianne Dutour, zij heeft ons/mij geweldige begeleiding gegeven die ik op dat moment zeker nodig had. Helaas dat ik na de bevalling een aantal dagen in het ziekenhuis heb moeten blijven ivm een keizersnede, anders had ik naar mijn mening nog meer kunnen opsteken. Voor Teun was ze super zorgzaam en lief een betere kraamzorg kon hij niet beter krijgen, onze complimenten……. Het was voor mij en Teun een zeer fijne ervaring.
Met vriendelijke groet,
J. de Boer

Compliment voor Sandra en Joanne
Bij toeval zie ik op uw website de mogelijkheid om een compliment door te geven. Aangezien mensen geneigd zijn om enkel bij klachten in de pen te klimmen zou ik hier graag verandering in brengen. Op 8 juni 2009 zijn wij bevallen van een prachtige dochter Lysanne. Aangezien we poliklinisch, in het Amphia Langendijk Ziekenhuis in Breda, zijn bevallen kwam hier ook onze kraamverzorgster. Ook dit keer was de kraamzorg (net als bij onze zoon Maarten) perfect geregeld. Het geeft een fijn gevoel als je weet dat je over hulp tijdens en na de bevalling niet hoeft in te zitten.

Wij hadden het geluk dat er 2 personen aan het bed verschenen (extra hulp is nooit verkeerd J ) Joanne (achternaam onbekend) als zijnde leerling en Sandra Mureau. De bevalling verliep goed en na 2,5 uur konden we weer naar huis. Sandra kwam ons later achterna en is de gehele kraamtijd bij ons geweest. Sandra was ontzettend aardig en heeft ons enorm geholpen. Niet alleen met Lysanne maar ook met ons zoontje Maarten van ruim anderhalf. De kleine man had het erg moeilijk met alle veranderingen en drukte in huis. Hij liep echter weg met Sandra. Alles liep op rolletjes in huis, daar hoefde ik me gelukkig niet druk om te maken. De sfeer was gezellig en we hebben erg veel aan de tips en begeleiding gehad. De kraamtijd zit er weer op en we kijken terug op 8 geweldige dagen. Ik zou willen dat we ze over konden doen. Een groter compliment kun je volgens mij niet geven.
Bedankt voor de goede zorgen !
Groeten,
Brenda