Partusassistenten voor VAR studenten
vacatures

Partusassistenten voor VAR studenten

Ben jij VAR student en wil je praktijkervaring opdoen als partusassistent?

Ben jij (eind) derdejaars of vierdejaars VAR student? En wil je naast school en stage meer praktijkervaring opdoen met bevallingen deze zomer? Dan is partusassistent bij Careyn Kraamzorg misschien iets voor jou! Careyn Kraamzorg begeleidt jou, zodat je weet wat er van je verwacht wordt als partusassistent.

Careyn Kraamzorg is actief in de regio Utrecht, Zuid-Holland en Brabant (omgeving Breda). De werktijden zijn flexibel. Je kunt aangeven wanneer en tot hoe laat je wilt werken. Het werkgebied stemmen we af op jouw woonplaats.

Ervaring

Femke Flinterman deed ervaring op bij Careyn Kraamzorg als VAR student en vertelt: “Ik vond het in het begin spannend om voor de eerste keer naar een gezin te gaan. Echter,  ik ben door de goede begeleiding van Careyn in de praktijk veel zekerder geworden van mijn handelen als partusassistent. Ik heb veel van deze baan geleerd en leer nog steeds. Zo weet ik nu hoe ik in de toekomst als verloskundige het best met mijn partus-assistent kan communiceren en wat ik van haar kan verwachten.”

Interesse?

Mail dan snel je  CV en motivatiebrief naar Margreet van Belzen of Christine Le Comte, beiden regiomanager bij Careyn Kraamzorg. Voor meer informatie kunt je Margreet bellen via (06) 20 42 73 44 of Christine via (06) 22 57 53 69.