Screener (regio Breda)

Screener (regio Breda)

Voor Careyn Kraamzorg, vestiging Breda, zijn wij op zoek naar twee gediplomeerd kraamverzorgenden, die naast hun functie van kraamverzorgende ook de functie willen uitoefenen van:

Screener 

(0-uren contract)

De functie:

Als Screener ben je verantwoordelijk voor tijdig geven van een hielprik en afnemen van een gehoortest bij een pasgeboren kind, waardoor gezondheidsproblemen (gehoor en zeldzame aandoeningen, die in het hielprikonderzoek zijn opgenomen) gesignaleerd worden. Hiertoe leg je een huisbezoek af aan het gezin. Je informeert ouders over het proces en over de testresultaten van de gehoortest. Daarnaast luister je naar de ouders, beantwoordt je vragen en indien nodig verwijs je ze door naar de verloskundige. Daarnaast verricht je de bijhorende administratie. Je verricht deze functie in combinatie met je functie als kraamverzorgende. Vanwege het incidentele en onvoorspelbare karakter van de functie, gaat het om een 0 uren contract. Je bent werkzaam in Breda en omstreken.

Wij vragen:

Een kandidaat met een afgeronde zorgopleiding, MBO niveau 3 met uitstroom Kraamzorg.
Je beschikt over het certificaat NNG-scholing , of je bent bereid om deze te volgen. Dit geldt ook voor de specifieke training voor het afnemen van hielprikken. Daarnaast beschik je over algemene kennis van (ziekten in) het keel-, neus- en oor gebied. Je bent flexibel inzetbaar, en je beschikt over een  rijbewijs en auto. Uiteraard ben je communicatief vaardig.

Arbeidsvoorwaarden:

Naast een salaris conform FWG 30 van de CAO VVT bieden wij een juiste mix van bij-en nascholing, goede coaching en begeleiding, maar we zijn vooral een organisatie waarbij je prettig werkt.

Inlichtingen:

Voor informatie over bovenstaande functie kun je contact opnemen met de teammanager Planning en Zorginzet, de heer Peter van Vuuren via telefoonnummer 06-20190285

Sollicitatie:

Een schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kun je opsturen naar werken@careyn.nl.

Werkgebied: 

Kijk voor het werkgebied op de website: www.careynkraamzorg.nl