Kraamzorg

Kraamzorg

Veel mensen vragen zich af wat kraamzorg is. Kraamzorg is de zorg die wordt gegeven tijdens de zwangerschap, de geboorte van je baby en de kraamdagen. Dit is ook precies wat Careyn Kraamzorg doet. Ons doel is om jou en je gezin tijdens deze bijzondere periode zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Wat is kraamzorg?

Onze zorg tijdens je zwangerschap bestaat onder andere uit het aanbiedenv van verschillende cursussen. Bijvoorbeeld ter voorbereiding van de borstvoeding. Bovendien geven we je met onze uitzetlijst graag informatie over welke spullen je écht nodig hebt voor je babyuitzet. Zo weet je zeker dat je geen dingen koopt die achteraf niet nodig bleken te zijn.

Natuurlijk ondersteunen we ook bij de bevalling. Wil je graag thuis bevallen? Dan assisteren onze kraamverzorgenden jouw verloskundige. Zij leggen spullen klaar, ondersteunen jou en je partner als dit nodig is en en helpen je na de bevalling gang. Ga je in het ziekenhuis bevallen? Ook dan assisteert de kraamverzorgende bij de bevalling.

En tot slot helpen onze kraamverzorgende je ook tijdens de kraamweek graag op weg. Zij helpen je bij de verzorging van jouw baby.  Daarnaast houden ze ook jouw lichamelijke en psychische toestand in de gaten. Als er zich problemen voor doen zal jouw kraamverzorgende (in overleg met jou) hulp inschakelen. Denk bijvoorbeeld aan lactatiekundige hulp als de borstvoeding niet lekker loopt. Dit alles met als einddoel ervoor te zorgen dat jij en je gezin vol vertrouwen de kraamweek afsluiten. Op onze website vind je een overzicht van de taken van een kraamverzorgende. Zo weet je precies wat je kunt verwachten. Natuurlijk neemt ook onze zorgconsulente dit met jou door tijdens het intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt ook gekeken hoeveel uur zorg je nodig hebt.

Careyn Kraamzorg in het programma ‘Wist je Dat?’

Ben jij benieuwd wat kraamzorg nu precies inhoudt? In dit filmpje geeft het programma ‘Wist je dat?’ in samenwerking met Careyn Kraamzorg een goed beeld.

Beleef de zorg voor nieuw leven!