Aanmelden

Aanmelden

Inschrijving

Als je zwanger bent, meld je dan bij voorkeur voor de vierde maand van je zwangerschap aan bij Careyn Kraamzorg. Indien je je inschrijft vóór de vierde maand van de zwangerschap, kunnen wij optimaal rekening houden om de voor jouw situatie geïndiceerde (lees; nodige) uren kraamzorg te leveren. Indien je je daarna inschrijft, doen wij uiteraard ook ons best om alle uren te leveren. In ieder geval krijg je in alle omstandigheden kraamzorg, ook in drukke periodes, zoals bij geboortepieken en in vakanties.

Inschrijven is heel eenvoudig

De inschrijving kan heel eenvoudig gedaan worden via de website of telefonisch via de cliëntenservice. Bij inschrijving via de site ontvang je direct een bevestiging waarin staat of de inschrijving akkoord is of dat je zorgverzekeraar nog haar goedkeuring moet geven. Bij telefonisch aanmelden ontvang je een inschrijfformulier thuis dat ondertekend geretourneerd moet worden. Pas op het moment dat Careyn Kraamzorg deze bevestiging ondertekend retour heeft gekregen en de zorgverzekeraar is akkoord, is de inschrijving definitief. In alle gevallen ontvang je per email of post een zorgovereenkomst, hetgeen de bevestiging van je inschrijving is. Aan opzegging zijn annuleringskosten verbonden, tenzij hiervoor een medische indicatie is.

Careyn Kraamzorg is wettelijk verplicht om je burgerservicenummer te registreren in verband met controle van je verzekering en de declaratie van de kosten bij de zorgverzekeraar.

We houden je op de hoogte

Wanneer je bent ingeschreven bij Careyn Kraamzorg ontvang je elke twee weken tot jouw bevalling onze nieuwsbrief met waardevolle informatie over jouw zwangerschap, leuke weetjes, inspiratie en nog heel veel meer!

Kies je voor een andere organisatie?

Heb je je ook bij een andere kraamzorg aanbieder ingeschreven en kies je voor hen? Dan zijn we genoodzaakt het inschrijftarief bij jou in rekening te brengen (44,24 euro, peildatum 2018)