Waarom Careyn Kraamzorg?

Waarom Careyn Kraamzorg?

Je kraamtijd is een bijzondere tijd. Als je kiest voor de zorg van Careyn Kraamzorg, ben je verzekerd van de beste kraamzorg en kun je onbezorgd genieten tijdens deze bijzondere periode. Bovendien zorgen onze kraamverzorgenden ervoor dat je goed bent voorbereid op de periode na de kraamweek. Kortom:

Careyn Kraamzorg, geeft je ’t vertrouwen

Careyn Kraamzorg wil graag goede zorg voor al haar cliënten. Daarom staan bij ons jij en je gezin centraal. Om jullie de beste zorg te kunnen bieden, hebben we natuurlijk de beste kraamverzorgenden voor je klaar staan. Maar er zijn meer redenen om voor Careyn Kraamzorg te kiezen:

Jouw wensen staan voorop

Tijdens je zwangerschap bespreken we, tijdens het intakegesprek rond de 7e maand, jouw verwachtingen en stemmen we samen de zorg voor de kraamperiode af. Tijdens de kraamperiode voelen we aan wat jij en je gezin nodig hebben. Wij passen ons aan jouw wensen aan.

Goed voorbereid

Een gezonde en goede start voor jou, je baby en je gezin, daar gaan we voor.  Onze  gediplomeerde en ervaren kraamverzorgenden geven jou het vertrouwen, zodat je na een fijne kraamtijd op eigen benen kunt staan. En extra advies of hulp nodig bij het geven van borstvoeding? Onze goed opgeleide lactatiekundigen helpen je hier graag bij!

Zorgzaam

Wil je een beetje verwend worden in je kraamtijd? Natuurlijk doen we dat graag voor je! We zorgen goed voor jou, je baby en het gezin! Want je mag best een beetje in de watten gelegd worden na de bevalling. Hoe meer je uitrust, hoe beter je herstelt.

Eén vaste kraamverzorgende

Eén vertrouwd gezicht geeft rust en een prettig gevoel tijdens je kraamtijd. Dat vinden wij belangrijk. Wij streven er daarom altijd naar om de zorg door 1 kraamverzorgende te laten doen. In geval van ziekte of vakantie kan het natuurlijk voorkomen dat dit niet lukt. Je wordt hier dan altijd over geïnformeerd.

24/7 Bereikbaar

Je kunt ons 24 uur, 7 dagen in de week bereiken voor bevallingsassistentie en een opstart van zorg. Dus ook ’s avonds en ’s nachts.

De beste kraamverzorgenden

Wij werken alleen met gediplomeerde kraamverzorgenden. Zij volgen bovendien regelmatig bijscholing en worden jaarlijks getoetst op hun kennis en kunde. Jouw kraamverzorgende is dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om de verzorging van jou en je baby.