Waarom Careyn Kraamzorg?
Waarom Careyn Kraamzorg?

Waarom Careyn Kraamzorg?

Je kraamtijd is een bijzondere tijd. Als je kiest voor de professionele zorg van Careyn Kraamzorg, ben je verzekerd van de beste kwaliteit en kun je onbezorgd genieten tijdens deze bijzondere periode. Bovendien zorgen onze kraamverzorgenden ervoor dat je goed bent voorbereid op de periode na de kraamweek. Kortom, met Careyn kraamzorg beleef je de zorg voor nieuw leven!

Careyn Kraamzorg: de beste kraamzorg voor iedereen

Careyn Kraamzorg wil graag goede zorg voor al haar cliënten. Daarom staan bij ons jij en je gezin centraal. Om jullie de beste zorg te kunnen bieden, hebben we natuurlijk de beste kraamverzorgenden voor je klaar staan. Maar er zijn meer redenen om voor Careyn Kraamzorg te kiezen:

Jouw wensen staan centraal

Rond de 7e maand van je zwangerschap heb je een intakegesprek. Tijdens dit gesprek stemt onze zorgconsulente samen met jou af wat jouw wensen zijn en hoe Careyn Kraamzorg hierop in kan spelen. We stemmen de zorg samen af en helpen je bij een goede voorbereiding. Het gaat tenslotte om jou en je gezin tijdens deze bijzondere periode.

Streven naar één vaste kraamverzorgende

Eén vertrouwd gezicht geeft rust en een prettig gevoel tijdens je kraamtijd. Dat vinden wij belangrijk. Wij streven er daarom altijd naar om de zorg door 1 kraamverzorgende te laten doen. In geval van ziekte of vakantie kan het natuurlijk voorkomen dat dit niet lukt. Je wordt hier dan altijd over geïnformeerd.

24/7 Bereikbaar

Je kunt ons 24 uur, 7 dagen in de week bereiken voor bevallingsassistentie en een opstart van zorg. Dus ook ’s avonds en ’s nachts.

Geeft je ’t vertrouwen

Want dat is uiteindelijk ons doel! Gedurende de kraamperiode zorgen we voor een goede start door te helpen, en kennis en vaardigheden mee te geven. Zodat je na afsluiting weet dat je er klaar voor bent om het als nieuw gezin voortaan zelf te doen. Zo ga je het ouderschap met vertrouwen tegemoet.

De beste professionele kraamverzorgenden

Wij werken alleen met gediplomeerde kraamverzorgenden. Zij volgen bovendien regelmatig bijscholing en worden jaarlijks getoetst op hun kennis en kunde. Jouw kraamverzorgende is dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen als het gaat om de verzorging van jou en je baby.