Contractmogelijkheden

Contractmogelijkheden

Wil je aan de slag als kraamverzorgende, maar zoek je de vorm die het beste bij jou past? Hieronder vind je alle mogelijkheden op een rij:

Werken op rooster

16-28 uur
precies weten wanneer je werkt

Wil jij van tevoren duidelijkheid wanneer je werkt? Dat kan bij Careyn Kraamzorg! Kies dan voor werken op rooster. Je weet dan drie maanden van te voren op welke dagen je gaat werken. Je werkt hierbij zoveel mogelijk in 1 gezin en in principe verzorg je de kraamtijd van dit gezin van het begin tot het einde. Je werkt op verschillende dagen, maar deze dagen zijn wel drie maanden van tevoren bekend. Vervolgens ben je een aantal dagen vrij voordat je bij een nieuw gezin start. Het aantal vrije dagen is afhankelijk van de grootte van het contract, dat je met ons afspreekt. Er is per team een maximum aantal kraamverzorgenden dat op rooster kan werken, dus dit is niet mogelijk bij elk team. Informeer naar de mogelijkheden bij de regiomanager!

Flexibel Contract

16-28 uur
de volledige zorg voor een gezin

Ben je superflexibel en wil je het gezicht zijn voor het gezin gedurende de hele kraamweek? Dat kan bij Careyn Kraamzorg! Kies dan voor een flexibel contract. Je werkt de volledige kraamtijd in een gezin (maximaal 10 dagen) en vervolgens ben je een aantal dagen vrij voordat je een nieuw gezin start. Dit aantal vrije dagen is afhankelijk van de grootte van het aantal contracturen die je met ons afspreekt.

Duobaan

16-28 uur samen, per persoon 8-14 uur
Vier dagen achter elkaar werken en samen een gezin verzorgen

Wil je vaste dagen werken in de week en wil je als kraamverzorgende aan de slag? Dat kan bij Careyn Kraamzorg! Solliciteer dan met z’n tweeën voor een duobaan. Je deelt een contract van ca 16 tot 28 uur. Samen met jouw duo-maatje verdeel je de zorg in een gezin over meestal acht dagen. Zo kun je altijd op vaste dagen werken en dit bijvoorbeeld combineren met vaste afspraken in je privé agenda.

Kijk hier hoe Marjolein en Eveline een duobaan vervullen.

Werken als oproepkracht

0 urencontract
Maximale vrijheid

Als oproepkracht heb je een 0-uren contract en kunnen we je altijd benaderen. Jij mag altijd ja of nee zeggen. Je hebt maximale vrijheid en afwisseling, zodat je voor meerdere kraamzorgorganisaties kunt werken. En werk je meer dan 250 uur per jaar voor Careyn Kraamzorg? Dan vergoeden wij jouw verplichte scholingen.

Meer informatie over deze contractsoorten? Neem contact op met een van onze regiomanagers. De namen en gegevens vind je onderaan de vacatures!