Opleidingen en stage

Opleidingen en stage

Wil jij je laten omscholen tot kraamverzorgende? Kom werken en leren bij Careyn Kraamzorg

Verdieping kraamzorg

Verdieping kraamzorg: Je bent opgeleid tot verzorgende (IG) of verpleegkundige, en hebt het onderdeel kraamzorg niet gevolgd. We hebben momenteel opleidingsplaatsen beschikbaar als je woont of wilt werken  in de omgeving van Alphen aan den Rijn/Woerden/Utrecht/Leiden. Klik hier voor meer informatie.

Opleiding kraamzorg

Je bent in het bezit van een niet zorg-gerelateerd MBO-diploma, niveau 3 en wilt kraamverzorgende worden. Helaas zijn er momenteel geen opleidingsplaatsen beschikbaar voor deze opleiding. Klik hier voor meer informatie over deze opleiding.

Stage

Je volgt een opleiding tot Verzorgende (IG) bij een erkende ROC. Careyn Kraamzorg begeleidt jouw stage bij je tweede of derde jaar van je opleiding. Je werkt minimaal 24 uur per week gedurende je stageperiode. Deze stage kun je alleen combineren als je een terugkomweek hebt op school, en dus niet elke week een terugkomdag.

Je wordt gekoppeld aan een (of meerdere) kraamverzorgenden. Je treedt niet in dienst, maar na een succesvolle afronding van je stage, biedt Careyn Kraamzorg je een contract voor bepaalde tijd aan. We bieden je een stagevergoeding.

Momenteel zijn er helaas geen stageplaatsen beschikbaar.

Erkend leerbedrijf

Careyn Kraamzorg is een erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, voorheen Calibris). Dat betekent dat wij studenten een goede en veilige werkplek bieden die aansluit bij de opleiding. Careyn Kraamzorg heeft praktijkopleiders die de eisen van de opleiding kennen en in staat zijn de studenten in de praktijk op te leiden en te coachen. Lees hier meer over hoe wij leerlingen in onze gezinnen begeleiden.