Opleidingen en stage

Opleidingen en stage

Wil jij je laten omscholen tot kraamverzorgende? Kom werken en leren bij Careyn Kraamzorg

 Je hebt een MBO diploma als verzorgende (niveau 3), en wil je omscholen tot kraamverzorgende. Je woont of wilt werken in regio Den Haag/Delft en omgeving.

Je wilt aan de slag als kraamverzorgende. Je bent minimaal 21 jaar, in bezit van auto en rijbewijs en je kunt op een zelfstandige manier werken en leren. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Je bent opgeleid tot verzorgende (IG) of verpleegkundige, en hebt het onderdeel kraamzorg niet gevolgd. Wellicht ben je werkzaam in de thuiszorg en moet je uren bij elkaar sprokkelen om aan je contracturen te komen, en wil je meer aaneengesloten werken?

Verdieping kraamzorg

Voor jou is het noodzakelijk om een verdieping te volgen in de kraamzorg. Hiervoor dien je te beschikken over een zorg gerelateerd MBO-diploma, minimaal niveau 3. Na een sollicitatieprocedure kom je bij ons in dienst en volg je een verkort leerwerktraject. We een bieden salaris boven cao.

Duur opleiding

De opleiding ‘verdieping in de branche Kraamzorg’ bestaat uit drie lesweken van drie dagen van zes uur en tien weken (gemiddeld) werken in de praktijk. Je voert diverse opdrachten uit in het gezin. Je wordt zorgvuldig begeleid door een praktijkopleider. De startdatum van de opleiding is afhankelijk van het aantal sollicitanten. Meer informatie ontvang je zodra er meer bekend is.

Meer weten of solliciteren?

Meer informatie over of solliciteren?  Bel naar Celia Marques, (06) 55 39 87 35 of mail je vraag of sollicitatie (cv + motivatie) naar c.marques@careynkraamzorg.nl.

Stage en opleiding zonder zorgachtergrond

Momenteel zijn er helaas geen stageplaatsen en geen opleidingsplaatsen beschikbaar als je geen opleiding tot verzorgenden niveau 3 hebt.

Erkend leerbedrijf

Careyn Kraamzorg is een erkend leerbedrijf aangesloten bij SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven, voorheen Calibris). Dat betekent dat wij studenten een goede en veilige werkplek bieden die aansluit bij de opleiding. Careyn Kraamzorg heeft praktijkopleiders die de eisen van de opleiding kennen en in staat zijn de studenten in de praktijk op te leiden en te coachen.