Opleiding verdieping kraamzorg

Opleiding verdieping kraamzorg

 Je hebt een MBO diploma als verzorgende (niveau 3), en wil je omscholen tot kraamverzorgende. Je woont of wilt werken in regio Alphen aan den Rijn, Woerden, Utrecht of Leiden.

Je wilt aan de slag als kraamverzorgende. Je bent minimaal 21 jaar, in bezit van auto en rijbewijs en je kunt op een zelfstandige manier werken en leren. Je beheerst de Nederlandse taal goed. Je bent opgeleid tot verzorgende (IG) of verpleegkundige, en hebt het onderdeel kraamzorg niet gevolgd. Wellicht ben je werkzaam in de thuiszorg en moet je uren bij elkaar sprokkelen om aan je contracturen te komen, en wil je meer aaneengesloten werken?

Verdieping kraamzorg

Voor jou is het noodzakelijk om een verdieping te volgen in de kraamzorg. Hiervoor dien je te beschikken over een zorg gerelateerd MBO-diploma, minimaal niveau 3. Na een sollicitatieprocedure kom je bij ons in dienst en volg je een verkort leerwerktraject. We een bieden salaris boven cao.

Duur opleiding

De opleiding ‘verdieping in de branche Kraamzorg’ bestaat uit drie lesweken van drie dagen van zes uur en tien weken (gemiddeld) werken in de praktijk. Je voert diverse opdrachten uit in het gezin. Je wordt zorgvuldig begeleid door een praktijkopleider. De startdatum van de opleiding is afhankelijk van het aantal sollicitanten. Meer informatie ontvang je zodra er meer bekend is.

Meer weten of solliciteren?

Meer informatie over of solliciteren? Bel naar Karolien van Geffen, (06) 22 07 44 46 of mail je vraag of sollicitatie (cv + motivatie) naar k.vangeffen@careyn.nl