Zwangerschapscursussen

Zwangerschapscursussen

Een zwangerschap is één van de mooiste dingen die er zijn, maar het vraagt ook veel van je lichaam. Careyn biedt diverse zwangerschapscursussen om je lichaam tijdens de zwangerschap in conditie te houden, maar ook om na de bevalling weer in conditie te komen. Daarnaast krijgt je praktische informatie en oefeningen die je helpen voor te bereiden op de bevalling en kraamtijd. Klik op de titel van de cursus om te ontdekken wat het beste bij jou past.

Cursus Borstvoeding en flesvoeding

Lees hier over alles over onze cursussen borstvoeding en flesvoeding. 

Goed Bevallen (korte cursus)

Ben je op zoek naar een korte en praktische cursus over bevallen? Dan is deze cursus wellicht geschikt voor jou. In twee bijeenkomsten krijg jij (en je partner) alle informatie die kan helpen bij de bevalling.

Zwanger & Fit

Als je zwanger bent is het goed om gerichte oefeningen te doen die helpen het lichaam optimaal te houden. Daarnaast is het fijn om praktische informatie te krijgen over de zwangerschap, bevalling en de periode daarna. Deze complete cursus kan je al vanaf 24 weken zwangerschap volgen. Tijdens de zevende les is ook je partner van harte welkom.

ZwangerFit Fitness

Voor een goede en gezonde zwangerschap is het belangrijk om te blijven bewegen. Zo houd je je lichaam in conditie en het helpt bij het verminderen en zelfs voorkomen van diverse zwangerschapsklachten. Ook na de bevalling kan je bij ZwangerFit Fitness terecht om je lichaam weer in vorm te brengen. Samen met andere kersverse moeders werk je aan uw buik-, bil- en beenspieren. Uiteraard is er ook gelegenheid om ervaringen uit te wisselen.

Zwangerschapscoaching

Als je op zoek bent naar een cursus die je niet alleen tijdens de zwangerschap kan volgen, maar ook na de bevalling, dan is ZwangerschapsCoaching wellicht iets voor jou. Tijdens deze cursus ben je zowel actief door middel van oefeningen, als interactief bezig met je zwangerschap, bevalling en kraamperiode.

Zwangerschapsyoga

Zwangerschap en de geboorte van een kind zijn unieke ervaringen. Een goede begeleiding en een gedegen voorbereiding op de bevalling dragen bij aan een zo ontspannen mogelijk verloop van je zwangerschap. In de cursus zwangerschapsyoga, ligt de nadruk op de ademhaling. Je leert je te ontspannen en vertrouwen in je eigen lichaam te krijgen en te behouden. Angstgevoelens, niet ongewoon voor de bevalling, kunnen zo worden verminderd of vermeden.

Bij deelname aan één van onze zwangerschapscursussen krijg je een goodiebag cadeau met leuke items voor jezelf en de baby.

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.